Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az oktatóval vizsgabiztos-sal...

Az oktatóval vizsgabiztos-sal hogy kell viselkedni? Feltünő ha nagyon rendes vagyok?

Figyelt kérdés
Szóval csak a vizsgabiztoson és persze rajtam múlik hogy lesz-e jogsim vagy nem és ha a vizsgabiztosnak nem vagyok szinpatikus akkor csak azért is megbuktathat persze az ilyen vizsgabiztos nem vizsgabiztos.hogy kell viselkedni egy vizsgabiztosal?pl mikor vizsgáztatok beszéltetek a kocsiban valamiről?vagy csak szótlanul vezetetek?

2014. jan. 4. 14:25
 1/7 dirtboy ***** válasza:

úgy kell csinálni mintha ott sem lennének,ha kérdeznek valamit akkor válaszolsz aztán kész.

ezt az oktató szerintem mondja majd neked vizsga közeledtével.

2014. jan. 4. 14:33
 2/7 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy ne látszódj feltűnően feszültnek, ja kérdez válaszolj nyugodtan.
2014. jan. 4. 14:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Úgy vezess, mintha ott se lennének. Persze azért a KRESZ-re meg a vezetésre figyelj jobban. Szóval "rózsaszín" lámpán ne csusszanj át, gyalogosokat engedd át a zebrán, ne csinálj hirtelen irányváltást, fékezést, ne gyorsíts intenzíven.
2014. jan. 4. 15:10
 4/7 anonim ***** válasza:

Teljesen természetesen kell velük viselkedni. A tudásodon múlik a dolog, nem azon, hogy benyalsz-e.

Ugyanúgy viselkedj, mint minden más emberrel, a tanáraiddal, stb. is: természetesen de tisztelettudóan. Ennyi.

2014. jan. 4. 15:23
 5/7 anonim ***** válasza:
30%
Van egy kvóta amennyit meg kell buktatni. Viselkedhetsz te akárhogy ,ha nincs meg a bukási db szám ,úgyis meghúznak valakit és lehet pont téged. Elég ha arra hivatkozik ,hogy nem használtad a tükröt,ez megfoghatatlan dolog. Kivéve ha lefizeted őket, akkor bárkit átengednek.
2014. jan. 4. 16:03
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2014. jan. 4. 17:12
 7/7 anonim ***** válasza:

"Van egy kvóta amennyit meg kell buktatni."

Na vajon kit buktattak meg többször is forgalomból? Én két jogsit csináltam, elsőre mindkettőt. Ha nem hibázol, nem tud megbuktatni, ennyi.

Lassan vezess és tervezz előre, akkor lesz mindenre idő.

Kérdező: mint bármelyik másik emberrel. Köszönsz, mosolyogsz kicsit aztán már mondja is, hogy kezdheted ellenőrizni az autót. Menet közben nem fognak hozzád szólni, csak az irányt mondják.

2014. jan. 4. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!