Vezérműszij csere mikor lenne ajánlott? Alfa 156?
Az Autodata-ban a vezérműszíjra 60 ezer km vagy 36 hónapos csereperiódust ír elő erre a motorkódra és autótípusra.
A gyertyákra meg 100 ezer km-t, hónapok számától függetlenül.
De a szerelőd is tudni fogja ezeket valószínűleg.
Tényleg 60.000-ként kell cserélni egy ekkora,ilyen kategóriájú kocsiban a vezérlést?
Fura, nem találkoztam még ilyennel. Csak azért csodálkozom,mert a mérete és kategóriája alapján akár céges autó is lehetne, és akkor évente kellene dobálni a vezérlést belőle....
Az én "szar" Cliom-ban, talán 120.000 vagy 5 év volt a csereperiódus, és a legtöbb autóban 120-150.000 km.
Agent K!
Én is elhiszem Neked is és a programnak is, csak egyszerűen csodálkozom és kicsit gagyinak tartom. Főleg ebben az árfekvésben, mert ez új korában nem 2 millás autó volt. Bár még egy 2 millás autónál is ciki a 60.000-es csereperiódus.
Igen, "gagyi" a rövid periódus.
Nekem ugyan nem volt Alfám ezidáig, de az ismerősök akiknek volt mindannyian azt mondták, hogy használni jó volt, szerették kivétel nélkül, csak karbantartani/javítani ne kellett volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!