Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Láncfűrészhez milyen arányban...

Láncfűrészhez milyen arányban keverjem a benzint?

Figyelt kérdés

Eddig 1 liter benzinhez adtam 1 deci olajat. Ez jó?

Tudom, talán nem a legjobb kategóriába tettem a kérdést, de itt számítok rá a legtöbb válaszra.

2014. jan. 3. 08:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon sok ,ez 1/10-es keverék . 1/33-as bőven elég, de feltétlen ne arolt tegyél bele, hanem sthil-t magasfordulatú olajat.
2014. jan. 3. 09:19
 2/5 mantis religiosa ***** válasza:
A kezelési utasításban minden gyártó leírja az ajánlott keverési arányt, és a kenőolaj paramétereit, amivel garantált a hosszú élettartam. Ha nincs meg a leírás, interneten nézz utána, vagy szakszervízben adnak felvilágosítást. Előfordul, hogy a beöntő nyílás fedelén is feltüntetik az arányt.
2014. jan. 3. 10:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Változó. Ha 1:30-ra kevered tuti nem lesz gond.
2014. jan. 3. 10:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Hozzá való olajjal olyan 1:25 és 1:33 közötti szokott lenni általában az utasítás.
2014. jan. 5. 19:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Én 1:20-ra keverem, 1:15 alá nem mennék. De én teli láncvezetővel vágok mindig. Ha csak egyesével szeletelnék, 1:33-ra keverném (afölé sem mennék).
2014. márc. 17. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!