A parkolásos feladatokat meg mutatja az oktató hogy kell csinálni?
Figyelt kérdés
Pl vannak parkolásos feladatok akkor azt meg mutatja az oktató hogy milyen technikával kell végre hajtani?vagy nekünk kell elsőre megcsinálni úgy hogy csak elmagyarázza hogy állj be hátal ide és kész?2014. jan. 3. 06:20
2/4 anonim válasza:
Ha nagyon szükséges megmutatja, de elég ha elmagyarázza. Mondja mire kell figyelni mit csinálj. Hamar bele lehet jönni, nahmeg nem 90km/h val parkolsz. Elsőre nem is 2 40millás autó közé éjjel, tolatva ahol csak annyi hely van h a tükrök épp beférnek. (nyilván nem valós helyzet, hanem csak szivatás véget) szal nyugi.
3/4 anonim válasza:
ott ül melletted,bele tud nyúlni a kormányba,van neki is pedálsora amivel tudja irányítani a kocsit,szóval gyakorlatilag az oktató odafigyel hogy ne cseszd el,és elmagyarázza hogy mit kell csinálni.
4/4 pazza válasza:
NEKEM ÚGY VOLT,hogy mikor kivitt a próbapályára akkor ahogy ő volt a volán mögött megmutatta a pályát hogy hogyan kell is ezt csinálni. végig mentünk megmutatta a vizsgafeladatokat. utánna már ott gyakoroltunk kint egyedül én! előtte ha vna olyan hely ahol nem akadályozod a többi kezdő tanulót akkor oda fog vinni, pl lezárt vasútállomás. ott tanultam én is elsőnek pörgetni a kormányt . felgyorsítani megálni kanyarodni nagyívben kisívben. utánna kerültem a rutinpályára :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!