Van egy skoda fabia 1.2-em 13"-lemezfelni van alatta szeretnék venni alufelnit alá de nem találok 5+100-as 13"-os elosztásu alufelnit sehol segiteni ebben?
13-ast nem is fogsz találni mert a gyári alufelni is 14"-os!
Aluból nagyobbat szokás rakni peres gumival.
Harkonnen: rosszul tudod, az első generációs Fabia-k között volt, amit 13 collos lemezfelnivel szereltek fel, ha jól emlékszem, 155/80-as gumival. Azt hiszem, az alap modellek voltak ilyenek. Itt utána tudsz nézni: [link]
Kérdező: én azt ajánlom, hogy minimum 14 collos alufelnit keress a kocsira. Abból bőven fogsz találni használtat. Ehhez természetesen gumi is másik kell. ha kis szerencséd van, olyan hirdetést találsz, ahol fel van gumizva a felni, és még használható is pár évig.
"Harkonnen: rosszul tudod, az első generációs Fabia-k között volt, amit 13 collos lemezfelnivel szereltek fel"
Ez nem mond ellent annak, amit én írtam, hiszen én alufelniről szóltam, nem lemezről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!