Tudtok mondani "luxusautókat" mondani 1 millió alatt?
Figyelt kérdés
pl. Rover 75, Jaguar S-Type 4.0 V82014. jan. 2. 18:20
11/14 anonim válasza:
Ilyen nagyon luxus kategoriást ennyiből max vagy roncsot, vagy iszonyat régit kapsz.
Egy szinttel lejebb viszont ennyiből ki lehet fogni pl 530-as BMWt, vagy esetleg Peugeot 607, ez is nagyon kényelmes bálna.
12/14 anonim válasza:
Én azon gondolkodtam el a kérdést elolvasván, hogy vajh mi a túróért akarhat valaki luxusautót venni, ha csak egy millája van autóra?... Pusztuljak meg, ha értem a logikáját.
13/14 anonim válasza:
Én két kocsit ajánlok figyelmedbe. Előre szólok, nem luxusautó, de azért nem is rosszak, sőt. Egy Rover szintjét (mármint ezekét a nálunk futó rettenetekét) ezek is hozzák.
Alfa Romeo 156
Lancia Lybra
Mindkettőből találsz 1 millió alatt.
14/14 anonim válasza:
12-es
Talán azért, mert ennyiből is lehet olyan autót venni, mint például a 7-es BMW.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!