Mennyiért javítja ezt meg egy átlagos autószerelő?
Suzuki swiftben szeretném kicseréltetni a féltengely külső és belső gumiharangjait mert mind a 4 szakadt. Egy ismerősöm viszont azt mondta h nagyon nagy munka leszedni a féltengelyeket, szóval valószínű drága lesz.
Szeretnék egy közelítő árat kapni a szerelési költségről.
De kérem csak azok írjanak, akik tényleg tudják, nem csak hasraütésszerűen mondanak egy számot, mert ahogy láttam, sokan írtak már teljesen irreális összegeket ebben a kategóriában akár szerelésre, akár alkatrészre.
Letekered a féltengelyt rögzítő csavart a kerékagyról, lekötöd a trapézkar gömbfejet a futóműről, kibillented a futóművet oldalra, kihúzod a féltengelyt az agyból, lekötöd a gömbcsuklót a féltengelyről, leveszed a gömbcsuklót, lejön a gumiharang...ja és emelni kell, aknán én nem próbálnám
egy olyan gumiharang meg 1500-2000 körül van. szerintem mindennel együtt olyan 20-30 körül lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!