Hogy kell supermotozni? A kanyarban hogy kell kitenni a hátulját?
http://www.youtube.com/watch?v=Te0V71sGoxA
Nos az onroados videón nagyon jól látni ahogy a driver ellenkormányoz miközben dönti a vasat.
Nos itt minden a gáz és a fékek,meg a kormányzás összjátéka.Elsőre tanuld meg lábtartóig dönteni a vasat :) Amúgy 50ccm-mel is lehet jó dolgokat csinálni,de a mutatványokhoz már érdemesebb a nagyobb ccm.
Mi számít tapasztaltnak? Én meg versenyzek is és nem tudom megcsinálni ezt a műveletet (más kérdés, hogy a motorom gumimérete, és ereje alkalmatlan rá).
Azért mert tetszik, ne akarjon már mindenki Dani Ribalta lenni! Meg Rocco Sifredi :D :D :D
A becsúsztatáshoz nem elég a jó váz-futómű-fék, hanem kell még hozzá megfelelő felület és gumi is.
Inkább egyik sm-es ismerősöddel beszélj, próbálj ki egy ilyen motort, aztán akarj játékolni ilyet. (mire odakerülnél elmegy tőle úgy is a kedved hidd el...)
Helyes!
Azt javaslom, hogy próbálj ki minél több motort. Védőcucc (csizma, kesztyű, ruha, sisak) nélkül meg semmiképpen se próbálj ki új dolgokat. (én már annyira hozzászoktam a bőrruhához, hogy félek nélküle forgalomban is:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!