Ha beszeretném a kocsim üvegét sötétíteni ahhoz kell valamiféle hatósági engedély?
Figyelt kérdés
mert apám kocsiján az ablakon volt régebben egy fekete fólia két oldalt az üvegen a rendőrök meg belekötöttek h szedje le... ezt tényleg megtehetik? vagy már azóta másképp van?2014. jan. 1. 23:15
11/16 egy újabb válaszoló válasza:
Mellesleg csak a szélvédő és az első ablakok lehetnek úgy lesötétítve, hogy min 70%-ot eresszen át. Nem gond, ha ellenőrzik és büntetnek miatta, de örülök, hogy ez ma legnagyobb gond a közbiztonságban...
12/16 anonim válasza:
"nagyszerű! a sz*rházi rendőröknek más egyéb dolguk nincs"
A sz*rházi rendőrök csak megbüntetik a sz*rházi autósokat. A többieket többnyire békénhagyják.
13/16 anonim válasza:
"Látszik, hogy soha nem volt lesötétített autód. Ugyan úgy ki lehet látni a legnagyobb hóba, ködben, esőben is. Arról beszélj, amit már tapasztaltál."
Én például éjszaka is napszemüvegben vezetek, mert annyira vakít a közvilágítás, hogy ha átfut előttem egy fekete macska az úton, akkor azt hiszem vakuztak. Erre gondolsz?
14/16 egy újabb válaszoló válasza:
Ezt válaszra se méltatom.
15/16 Sinead válasza:
Nekem B oszloptól hátrafelé le van sötétítve az egész, szinte nem is lehet átlátni rajta. Este ki kell néznem az ablakon, vagy kinyitnom az ajtót, mert rohadtul semmit se lehet látni a tolatólámpa és a rendszámtábla világításával.
16/16 egy újabb válaszoló válasza:
Nekem hátul elég erős fólia van, mondjuk elől is csak 20% áteresztőképességű, de simán kilátok. Ha nagyon nem látok ki hátra (mondjuk ilyen sose volt még) legfeljebb picit fékezek és az bevilágítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!