Hol tudnék Bp közelében esetleg eg-két óra távolságban, lezárt pályán driftelést/vezetést gyakorolni?
Figyelt kérdés
2009. nov. 28. 16:23
1/3 tamasoft válasza:
Menj el autós találkozókra. Ha rendszeresen jársz, ott néhány hónap alatt össze tudsz ismerkedni olyan figurákkal, akik jártasak a dologban. Elmondják majd hogyan kell felkészülni és felkészíteni a járművet.
Ha kitartó vagy, bekerülhetsz egy ilyen közösségbe, mivel ez nem csak pénz kérdése.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de nem a kérdésre kaptam választ.
Lepontozni nem pontozlak le mert értelme nincsen...
Autót nem kell felkészíteni, van csodajárgány, vezetni tudok, csak kiakarom próbálni az autót úgy, hogy ne legyek közveszélyes.
Be is kerülök egy ilyen társaságba sokra nem megyek vele, mert nem nekem van autóm s gazdag sem vagyok, hogy összerakjak egy ilyet...
A próbálkozást viszont köszönöm!
2009. dec. 2. 16:40
3/3 anonim válasza:
Kakucson, a Kakucsringen szokott lenni amatőr rally, ott lehet gyakorolni normális keretek között, de azt nem tudom hogy felmehetsz e "csak úgy" a pályára, amikor nincsen verseny. googleben keress rá hogy "komi-rally". sok sikert és kitartást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!