Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Verseny autó alap?

Verseny autó alap?

Figyelt kérdés

Szlalom versenyre szeretnék autót építeni, de nem tudom mit valasszak.

Eddig Suzuki Swiften gondolkodtam, ugyanis ehhez könnyű alkatrészt találni. Szerintetek ez jó alap lenne? 1.3-asra gondoltam. Motorján kell valamit tuningolni?

Esetleg valami szlalom verseny szabályzatot tudtok linkelni?

Milyen autókat ajánlotok még max 200-400 ezer között?

2013. dec. 31. 23:04
 1/5 anonim ***** válasza:
73%

Haveromnak van egy félkész Golfja.. xD

Ha Swiften gondolkozol érdemes beszerezni az 1.6-os hátsó futóművét. Abban már van stabilizátor, jól fog jönni.

2013. dec. 31. 23:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Stabilizátor az 1.3-asban is van, de az 1.6-osé erősebb. Toronymerevítőket érdemes beépíteni, mert a régi Swift nyúlik (csavarodik) kanyarokban, ami elég ahhoz, hogy másodperceket veszíts. Ültetés mindenképpen, és futóműkeményítés annyira, hogy az autó ne pattogjon el, de ne is legyen luxusjaht. A motorjához saját ízlésed szerint nyúlj hozzá. Szlalomhoz például a rövid váltó az előnyös, gyors kapcsolással (tehát rövid váltókar, és a lehető legrövidebb áttételű váltó). A motorba sok erő nem kell, mert (mivel első keréken hajt), elkaparnak a kerekek. Ami szintén időveszteség. Inkább a gyári motort tanuld meg a lehető legmagasabb fordulatszámon tartani, és jól kuplungolni, hogy ne égesd le azt. Apropó, kuplung: a gyári biztos, hogy nem fogja bírni. ;)
2014. jan. 1. 01:52
 3/5 anonim ***** válasza:
73%

Régi 1-2 golfok azok jók,meg a zsigulik.

Szoktak versenyautót csinálni suzukikból is viszont azzal számolni kell hogy a kasznia az nulla,szóval rendesen ki kell bukócsövezni.

Van valami konkrét verseny sorozat amit kinéztél magadnak?Mert a műszaki kiírásokat a verseny honlapján kéne megnézned.

Vehetsz bmw-ket is nagyon jól tunningolható,csak nehéz dögök :)

2014. jan. 1. 11:13
 4/5 A kérdező kommentje:

Konkrét versenyeket még nem néztem. Igazából nem is tudom, hol lehet keresni verseny kiírasokat.

Gondolkodtam én is a golfokon.

2014. jan. 1. 14:41
 5/5 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

Googlizni kell egy picit és mindent megtalálsz hamar.

2014. jan. 1. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!