Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honda ns-1-re önindító szerelése?

Honda ns-1-re önindító szerelése?

Figyelt kérdés

Hy van egy Honda ns-1 motorom önindító szeretnék rá rakni .

Gyárilag nincs rajta . Mit kell hozzá milyen alkatrészek ? és egyáltalán lehetséges lenne ? és linkeket is küldenétek az alakatrészhekhez és menyibe kerülne ez ?

2013. dec. 28. 23:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Felejtsd el, pörögtem rajta - szinte lehetetlen, gyakorlatilag vehetnél egy gyárilag önindítós magasabb kategóriájú motort... És azért egy 50-80ccm-es 2T-t berúgni nem áll semmiből, tehát én nem látom értelmét. (Még ha tényleg menő is...:D)

Másrészt alkatrészt olyan nehéz szerezni (Japánból rendelik hondások...), hogy horror árban lenne... Csak a gyári CDI is 80k körül van.... Amiből veszel egy lestrapált motort. Tehát sajnos nem tudok segíteni, pedig anno engem is érdekelt... Főleg az a Honda blokk nem jó erre - nincs helye az indítónak... Kár érte.

2013. dec. 29. 01:17
 2/3 A kérdező kommentje:
kösz deazért még várok válaszokat hogy hogy lehetne olcsoban meg csinálni
2013. dec. 29. 10:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha gyárilag nincs hely kialakítva önindítónak, akkor szinte lehetetlen beépíteni. Egyszerübb és olcsóbb lenne szerezni egy komplett önindítós Minarelli AM6-os blokkot és kicserélni, ami még mindig nem mondható egyszerü, rutinmüveletnek. És nem is biztos, hogy jobb a Honda blokknál!
2014. jan. 23. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!