Ne higgyem, hogy akinek Merci, BMW, Audi, Porsche autója van az nagyon jó anyagi helyzetben van?
Ha valakit látok ilyen márkájú autót vezetni mindig az jut eszembe, hogy "ejj de jó neki, nem kell aggódnia a benzin ár, és semmilyen adó miatt!" és mondta a haverom, hogy ne higgyem már, hogy akinek ilyen márkájú autója van az minden nyarat a valahol spanyol szigeteken tölri.
Azt mondja, hogy egy csomó ilyen Merci a legtöbb az régi használt, és lehet venni már 2-3 milláért.
De én meg megnéztem egy autós oldalt, és ott a Mercik 10 millióért voltak!
De azt mondja, azok az újak, sokaknak tényleg idős 10-20 éves autójuk van, hiába van rajta a jel, az attól még nem drága! És a pénz se veti fel azt, akinek ilyen autója van!
Igaza van? De azért egy Porsche az csak nem 2-3 milla!
Nem kell gazdagnak lenni ahoz hogy egy regi mercit vasaroljal.
20 eves w202 van ,ami 470.000 kerult.Sokan akik nincsenek tisztaba az arakkel azt hiszik hogy egy millas merci.Nem mondom az egy milla lassan kikerekedik de ez csak az en plussz dogaim ami nem kotelezo.
Nincs semmi gond vele de az ember ezt azt cserelget le rajta.
Kipufugo szep felni stb.
Itt csak a csillagos eg szab hatart. :)
Fentartasa fogyasztasa nagyon kicsi.
Nem szabad elfelejteni meg is csak premium auto.
Viszont jo hogy meg mindig megnezik az emberek.
Nem azert vettem mert felvagni akartam vele, hanem ezt ki kell probalni es te magad is rajossz ,hogy soha nem szeretnel kiszalni belole.
Azt mondjak hogy ez egy eleterzes.
Sajnos a magyarok mai napig csak rossz indulatu irigyseggel nezik ezeket az embereket.
Nekem hala istennek nem a penz dominalt hogy milyen autot vegyek mint az atlagnak.
Nekem ez nagy szerelem a merci irant:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!