Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy tudom otthon lefújni az...

Hogy tudom otthon lefújni az autó hátsó lökhárítóját?

Figyelt kérdés

Műanyag lökhárítóról van szó.Az előző tulaj lefújkálta bizonyos részeit sima szürke festékkel és most foltos.

Max 5000ft-ból hogy tudom megoldani.

Vagy inkább fóliáztassam le?

2013. dec. 28. 11:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Lehet annyiért lefoliázzák,ha nem akkor kell egy flakon műanyag alapozó spray és egy flakon spray ami a végső színe.

Amúgy ha van egy kis érzéked hozzá akkor belülről vagy le kell pattintani vagy ki kell csavarozni és pattintani a lökhárítót,szóval vedd le ,nagyon finom csiszolóval csiszold át ,majd alapozd és festheted kb 2-3 ezerből kijössz csak dolgoznod kell vele.

2013. dec. 28. 11:13
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha tudsz fújni akkor nincs gond. Ha nem tudsz, akkor inkább ne állj neki, mert meg fog folyni a festék és csúnya lesz a végeredmény.

Mi simán leszedtük a lököst, lemostuk, 1000-res papírral felhúztuk, higítóval letakarítottuk és öcsém megfújta ( feketével). Frankó kell és nem került 5000-be.

( mindezt egy öreg Opel Combon, nyilván komolyabb kocsin nem gányolnánk xD ).

2013. dec. 28. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!