Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Am6os blokkra fel lehet tenni...

Am6os blokkra fel lehet tenni egy 70ccm hengert átalakítás nélkül?

Figyelt kérdés
2013. dec. 26. 17:58
 1/3 anonim ***** válasza:

70 ccm-nél már el kell gondolkodni az erősebb főtengelyen is.Ha olyan a kialakítása akkor simán felteszed szerintem faragás nélkül is,de aztán lehet hogy faragni kell.

Majd a bejáratásra figyelj oda!

2013. dec. 26. 20:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát ezaz.. mert van egy haverom neki van egy ilyen új hengere. és fel tenném de túl sokat nem szeretnék költeni rá tehát új főtengely stb.. ezt már nem szeretném. csak úgy hogyha ezt felteszem és akkor jó is.
2013. dec. 27. 16:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem kapd le a hengere és nézzétek össze ,vagy próbáld fel.

50ccm-mel is tud jól menni csak ahhoz jó áttétel kell meg sportkipufogó.

Nekem is tunningoltam volt,hogy őszinte legyek tunningal csak addig volt jó a moci amíg el nem kezdtem nagyobb igénybevételnek kitenni.Ha nagypapásan mész vele sosem volt úgy baj,de nem is mentem vele gyorsan sem.Gyakorlatilag ha úgy érzed kevés az 50 ccm akkor itt az ideje elgondolkodni a nagyobb mocira váltásról.Sok előnye van az 50ccm-nek is de már a nagyobb motor az már más világ,sokkal élvezetesebb és még benzintyúkokat is lehet hurcibálni.Nos kezdésnek egy A1 kategória is megteszi ha van B jogsid akkor már 30-40 ezerből megvan rá a jogsid,és azért már még is csak egy erősebb és gyorsabb gépet veszel amivel már menni is lehet és nem hullik szét.Én azt mondom jobban megéri egy nagyobb mocit venni mint egy kicsit tunningolni mert a belek költött pénzt soha nem kapod vissza és nem is lesz megbízható.

2013. dec. 27. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!