Miért nem láttam még új Skoda Octaviat? Nem annyira jó autó?
2013. dec. 24. 14:58
1/9 anonim válasza:
Én már láttam egy csomót. Az egyik rohadttal össze is vesztem, mert egy bunkó fa sz volt.
3/9 anonim válasza:
Ennyiért inkább vesznek mást. De a cégek szeretik, csak még nem váltják le a flottát.
4/9 anonim válasza:
Én már láttam egy párat, de szerintem az előző generáció szebb volt :/
5/9 anonim válasza:
sokat látok, vezettem is.Mihez képest van túlárazva.
Nekem tetszik
6/9 anonim válasza:
Én már RS-t is láttam, kombit és szedánt is... a simábó meg mégtöbbet, igaz zöme céges vagy taxi...
Képről nekem se jött be elsőre, de élőben amikor körbejártam már baromira tetszett :)
7/9 anonim válasza:
Nem rossz, mondjuk egy Megane-nál vagy Astránál biztos hogy jobb. Mondjuk egy Golf vagy Focus azért megfontolandó. (Focus olcsóbb legalább és van olyan jó autó)
8/9 anonim válasza:
Drága. Csak cégek veszik azok se nagyon.
9/9 anonim válasza:
Dehogynem veszik a cegek. Iden a kategoriaban ebbol adtak el magasan a legtobbet. Foleg cegeknek. Ettol meg tul van hájpolva, de nem rossz auto. Azonban kevesebbert jobb
focust lehet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!