Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a vélemény, tapasztalat...

Mi a vélemény, tapasztalat Volkswagen Phaeton ról?

Figyelt kérdés
Főként azért szeretnék Phaetont venni mivel hosszú utakra járok (napi 300-500 km), és olvastam róla hogy nagyon kényelmes a légrugónak és a méreteinek köszönhetően. Jelenleg egy BMW 525d vel járok de már nagyon sok benne a kilométer ezért autót szeretnék cserélni, írjátok le a véleményeteket. Minden érdekel, strapabírás, milyen a 4motion, megbízhatóság?

2013. dec. 22. 09:25
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
13,4 et kellett letennem. De nem bántam meg. Ma elvittem átnézetni hogy minden okés vagy sem azt mondták hogy így jó ahogy van a km tényleg ennyi, olajcsere megtörtént ma.
2013. dec. 28. 14:28
 22/26 A kérdező kommentje:

kedvezmény persze ebből már lement. Tehát kedvezmény nélkül 17 Mft az ára ennek a felszereltségi szintnek 21" felnikkel memoülés, ülésfűtés / szellőztetés / masszázsfunkció.

és sok minden más. Nagyon jó kis vas, oly annyira szép hogy a feleségem teljesen megvan hülyülve érte, ma egész nap a feleségem használja meg a lányom.

2013. dec. 28. 14:42
 23/26 anonim ***** válasza:
gratulálok melyik kereskedésbe vetted? Énis tesztautóra vadászok jelenleg, csak én 320d/320ire
2013. dec. 28. 15:02
 24/26 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt a cikket ajánlom figyelmedbe, nem tudom hogy ez a mostani bmwket is fenyegeti-e azért 150ezer körül a láncot megnézetném a helyedbe. Kérdés a tiedbe is ilyen motor van, vagy újabb.

2013. dec. 28. 15:07
 25/26 anonim ***** válasza:
az ilyen új X5-nél már nem áll fenn a láncszakadás (a pillangószelep behullás sem). bejáratós autónál meg természetes hogy semmi baja sincs.
2013. dec. 28. 17:02
 26/26 A kérdező kommentje:

Hali, sajnos az én BMW ben csak 3.0d motor van mondjuk nem a régi 245 LE hanem ez már a 258 LE motor (új Facelift X5),

A Wallis nál próbálj teszt vezetni. Én is vezettem vásárlás előtt. Korrekt kereskedés!! Az 525d is nagyon jó áron számoltak be, szerintem sehol nem kaptam volna érte ekkora összeget!!

Nem bántam meg hogy náluk vásároltam.

2013. dec. 29. 08:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!