Mi a vélemény, tapasztalat Volkswagen Phaeton ról?
kedvezmény persze ebből már lement. Tehát kedvezmény nélkül 17 Mft az ára ennek a felszereltségi szintnek 21" felnikkel memoülés, ülésfűtés / szellőztetés / masszázsfunkció.
és sok minden más. Nagyon jó kis vas, oly annyira szép hogy a feleségem teljesen megvan hülyülve érte, ma egész nap a feleségem használja meg a lányom.
Ezt a cikket ajánlom figyelmedbe, nem tudom hogy ez a mostani bmwket is fenyegeti-e azért 150ezer körül a láncot megnézetném a helyedbe. Kérdés a tiedbe is ilyen motor van, vagy újabb.
Hali, sajnos az én BMW ben csak 3.0d motor van mondjuk nem a régi 245 LE hanem ez már a 258 LE motor (új Facelift X5),
A Wallis nál próbálj teszt vezetni. Én is vezettem vásárlás előtt. Korrekt kereskedés!! Az 525d is nagyon jó áron számoltak be, szerintem sehol nem kaptam volna érte ekkora összeget!!
Nem bántam meg hogy náluk vásároltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!