Van itt olyan ki sok évnyi benzines autó használata után váltott dízelre? Vagy esetleg fordítva?
Figyelt kérdés
Mi volt az oka?2013. dec. 20. 21:03
1/6 anonim válasza:
Megjött az eszem, azért váltottam dizelre!!
2/6 anonim válasza:
Megjött az eszem, azért váltottam benzinesre!!
A céges autók egy ideje már mind dízelek voltak, a sajátom meg mindig benzines. Most viszont sokkal jobb a benzines melós autó, mert jobb a NAV-os normája!
Ha dízellel melózok, akkor vagyok pénzemnél, ha 1,6-os benzinessel, akkor keresek az autózással havonta 50-60 ezret...
:D
4/6 anonim válasza:
Szüleim első kettő autója benzines volt, a harmadiktól máig csak dízel motoros autójuk volt. Akkor egy Dacia-ról váltottak egy szívódízeles Audi 80-ra, előbbi 7-8-at evett átlagosan, utóbbi 4-5-öt, ráadásul akkoriban még a gázolaj olcsóbb is volt. Nem tudom akkor mekkora tudatosság volt benne, de ma Citroenjük van, előtte Peugeot, de gyakorlatilag pontosan ugyanaz a modell HDI motorral és nagyon meg vannak vele elégedve, kis fogyasztásához képest egészen erős a motorja.
5/6 anonim válasza:
Volt eszem, mikor az első autót vettem, egyből dizel volt.
De hibát követtem el, megvettem a benzinest utána.
De tanultam: ezután csakis dizel, benzines max hobbicélra.
6/6 anonim válasza:
"Mi volt az oka?"
Az, hogy van egy alapvető különbség!
Amíg a benzinesek tulajai mindig azt hantázzák, hogy milyen keveset fogyaszt az autójuk,
addig a dízelesek, ezt meg is tapasztalják útközben!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!