Van egy 93'as Opel Astra F tipúsu autónk. Ma elszállt benne a kuplung ezelőtt is már "rossz volt" (nagyon fennt fogott, stb) és most holnap lesz cserélve. Mennyibe fog kerülni? Infok lentebb
Figyelt kérdés
A csávó azt mondta hogy 35ezer forint. De én ezt "keveslem" Ennyibe kerül egy kuplung csere? Írjatok. 18/F És utána mikor megvan mire kell figyelni(esetleg bejáratni:D) vagy ugyanugy megyek vele csak máshol fog fogni a kuplung2009. nov. 25. 19:32
1/6 anonim válasza:
Tényleg kevés,de ahogy én tudom olyan dupla ennyi lenne az egész csere,de lehet hogy nem az egész rossz,csak valami benne,és csak azt cseréli ki.Azt viszont nem tudom hogy máshol fog-e fogni,de szerintem ugyanott kéne neki.
2/6 anonim válasza:
AZ Astrán lehet állítani, hogy hol fogjon.Nekem is előző kocsim F Astra volt.Nyáron adtam el.
3/6 A kérdező kommentje:
Lehet félreérettük egymást vagy csak én vagyok már fáradt és nem fogom fel. Szóval, astra f, a kuplung nagyon fennt van ,mármint maga a pedál ugy kell lábamat felemelni hozzá és ugye jobban kell benyomni nagyobb a távolság. Ez el fog tűnni ha uj kuplung lesz igaz? Mert egy átlag kuplunk nicns igy fennt. Hát igen sántit ez az összeg, ahogy fatert ismerem neki midnegy csak guruljon:( Sajnálom szegény kocsit de tényleg mondom is nkei hogy tudlak sajnálni szépen megyek vlee:D
2009. nov. 25. 20:25
4/6 anonim válasza:
ismerősöm nemrég esett át kuplung cserén, neki 100ezer körül jöttki az egész.
5/6 anonim válasza:
a pedálút ugyanolyan hosszú marad, és az új beállításoktól függ, mikor kezd majd el fogni a kuplung
6/6 anonim válasza:
Helló nekem is opel astra f van nem régen kapott új kuplung szerkezetett kivéve lendkerekett! Sokkal jobb lett a kuplungom a ára 45000ft volt munkadijjal együtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!