Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kawasaki Ninja 300 (ABS) vagy...

Kawasaki Ninja 300 (ABS) vagy Ktm Duke 390 (ABS)?

Figyelt kérdés
Tavasszal veszem meg az első motorom,22 éves vagyok és 189cm. Mindkettő motor nagyon tetszik, a sportos vonal is bejön, de a ninja-n azért nekem elég kényelmetlen lenne ilyen magassággal nem? Melyiknek olcsóbb az alkatrésze? Én úgy tudom kb egy színten vannak, de a duke talán minőségibb,pl a gumik is elég tapadósak az új 2013 modellen.
2013. dec. 18. 18:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Én picivel alacsonyabb vagyok nálad és azt mondom a Ninja felejtős...Vagy bevállalod a majom a köszörűkövön show műsort . (Én bevállaltam a nyílt napon és hidd el nem volt szórakoztató ) A helyedben én valami magasabb túra-endúrón gondolkodnék.
2013. dec. 18. 19:59
 2/3 A kérdező kommentje:
És tudsz ajánlani esetleg valami komolyabb minőségű motort akkor? Mert én kb ezt a kettőt találtam ami minőségi ilyen telejsítménnyel és van ABS is. A duke elvileg még 2 méteres embernek sem kényelmetlen annyira
2013. dec. 18. 20:18
 3/3 anonim ***** válasza:

KTM Duke-on még nem ültem. Ha tudsz márciusig várni akkor biztos lesz motorshow és rá tudsz ülni a kiállításon. Bár más dolog szerintem vezetni és ücsörögni egy motoron.

Én a helyedben egy nagyobb gépen gondolkodnék, mondjuk egy Varaderon, BMW GSben. Tudom, hogy ezek más kategóriában vannak, de összes magasabb ismerősöm ilyesmi gépeken gurul.

2013. dec. 19. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!