Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek jó autómárka a...

Szerintetek jó autómárka a Volkswagen?

Figyelt kérdés

2013. dec. 17. 15:38
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
90%
Wolswagen jo auto...Deee a egy Toyota ara , javitasa az sokkal kedvezobb
2013. dec. 17. 19:51
 12/24 anonim ***** válasza:
Wolswagen.... jah az. Köszi macilaci.
2013. dec. 17. 20:00
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
Az 1.9 TDI éppen olyan szar, mint a többi dízelmotor. Még csak a kettőstömegű lendkereket se úszod meg vele. A turbója is drága. És ezek tervezetten elromlanak a kocsi élettartama alatt 4-5 alkalommal.
2013. dec. 18. 09:28
 14/24 anonim ***** válasza:
Na ez aztán a logikus lépés, élből lexarozni az összes dízelmotort....
2013. dec. 18. 14:26
 15/24 anonim ***** válasza:
Les.zaroztam, mert utálom a dízelmotorokat. Sajnos egy kisebb vagyont rájukköltött a cégem. Szgk-t most már csak benzinesben engedek beszerezni.
2013. dec. 18. 14:41
 16/24 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem divatautó.

De jobb autó az átlagnál.A négyes golfok a széria legrosszabb autói,főleg az 1.4-es 1.6-os benzinesek.Állandóan szerelni kell,viszont az 1.9-es dízel az állati jóra sikeredett.

Kultusz autó,az egyes és kettes golfokat el lehet felejteni,mivel indokolatlanul magasak az árak.Csak azért mert Vw és mert,hogy golf 1 vagy 2.

Ez egyéni vélemény.Úgyse fog tetszeni az imádóknak.

Ismerek németeket és kint Németországban az Opelt nagyobbra tartják mint a Vw-t.

De jó autók,nem azt mondom.

2013. dec. 27. 21:37
 17/24 anonim ***** válasza:
Szerintem jó, bár hozzátenném, hogy jelentősen túlértékelt az európai piacon. A csoporton belül én pl. némelyik kategóriában inkább egy Audi-t választanék, vagy egy SEAT-ot.
2013. dec. 27. 21:43
 18/24 anonim ***** válasza:

Így van,túlértékelt.Indokolatlanul.

Én is azon az elven vagyok,hogy inkább egy Audi:DDD

2013. dec. 27. 22:03
 19/24 anonim ***** válasza:
Nagyobb a füstje mint a lángja. Aki éles szemmel figyelte a híreket az elmúlt években, többet olvashatott a VW-s visszahívásokról és a bírálatokról, mint a szakmai dícséretekről. Na és az áraik...egy Golf majdnem annyiba kerül (vagy még drágább is), mint egy A3-as Audi ugyanazzal a felszereltséggel. Mint máshol is, itt is meg kell fizetned a márkanevet, csakhogy ez más márkákkal ellentétben már rég nem jár semmilyen minsőg- vagy szolgáltatásbeli plusszal. Kb. mintha vennél egy Renault 20%-s felárral.
2013. dec. 27. 22:43
 20/24 anonim ***** válasza:
27%
Sok idiótának üzenem, hogy az Audi egy VW.
2013. dec. 28. 01:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!