Ereszti az olajat a kocsim szervóműje, mennyibe kerülhet nagyjából ennek a javítása?
Figyelt kérdés
BMW 316i, 1996-os évjárat2013. dec. 17. 08:56
1/10 anonim válasza:
Ilyen pár ezer ft... Nekem is volt még ilyen Mercedes-szel. Csak már nem emlékszem pontosan rá. De nem volt nagy cucc.
2/10 A kérdező kommentje:
nekem műszaki vizsgán nettó 100.000-et mondtak...aztán egy másik helyen is ennyire saccolták
2013. dec. 17. 19:27
3/10 anonim válasza:
Akkor ott biztos h sokkal durvább gond van. Vagy csak leakarnak húzni.
4/10 A kérdező kommentje:
műszakin azt mondták, hogy ereszti az olajat (ez látszik is aknából), és hogy el kell küldjék mittudomén hova, mert csak ott foglalkoznak szervójavítással, minden márkával...
2013. dec. 18. 06:36
5/10 anonim válasza:
Jah h elakarnak küldeni.. Értem. Leakarnak húzni. Látják h BMW, látják h régi, látják h valami kis fiatal vagy, máris 100 ezer forint.
Tőlem is pont ennyit akartak behúzni egy köcsög kőbányai szervizben. Viszont az én kocsimnak nem volt semmi baja.
A tiednek nyilván van, ha látod, hogy ereszti. Azt javaslom vidd el valami normális szervizbe. Rohadtul nem kerül ez olyan sokba.
Valami ilyesmi helyen próbálkozz. 100 tényleg baromi sok, lehetetlennek tartom, hogy ennyibe kerüljön.
6/10 A kérdező kommentje:
A kwikfitnél voltam futóműállításon, az első futóműre azt mondták kuka, kaptam egy 162 ezer forintos árajánlatot, és a szervóra ránézésből ott is 100-at mondtak...eltúlzottnak érzem ezeket az árakat
2013. dec. 18. 10:18
7/10 A kérdező kommentje:
a futómű nézése is érdekes volt...bármelyik alkatrészre ránézett írta cserére...lengőkar,szilentek,kutyacsont,gömbfejek...hátul megpörgette a kereket...kerékcsapágy...
2013. dec. 18. 10:23
8/10 A kérdező kommentje:
hozzáteszem semmi kopogást nem hallok, nem egy lepusztult BMW-t vettem, azért is vettem zokon ezeket a dolgokat
2013. dec. 18. 10:24
9/10 anonim válasza:
Hűha. Akkor először is vidd el az autót egy teljes körű átnézésre, ez 5 ezer forintból megvan átlagosan, ilyenkor mindent megnéznek.
Mikor vetted? Na meg kereskedésből van? Lehet h tényleg ennyire kivan szegény, de a szervo cucc nekem akkor is rohadt drágának tűnik..
10/10 A kérdező kommentje:
magánszemélytől vettem (aki magának hozta be németországból még 2011-ben) 2013 június végén
2013. dec. 19. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!