Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit tegyek ha rejtett hiba...

Mit tegyek ha rejtett hiba miatt perrel fenyegetnek?

Figyelt kérdés
Eladtam másfél hónapja egy b1000 barkast ami 25 éves a kedves vevő ma visszajött,hogy az én hibámból állt meg a motor 1000km után.Szerelőnél volt csinálták a karbit,gyújtást,kipufogót aztán megállt.Kétütemű a motor! Most ügyvéddel fenyeget.Mi a megoldás?

2013. dec. 16. 22:52
 1/7 anonim ***** válasza:
70%

Mindent megjavítottak, csak épp olajat nem tett a benzinbe mi?

:D

Pereljen ha sok a pénze, neki kell bizonyítania, hogy olyan hibája volt amiről tudtál!

Ha cigányok, akkor rábaktál!

2013. dec. 16. 22:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne vedd túl komolyan. Egy per költsége a többszöröse az autó értékének, nincs olyan hülye, aki ebbe belemenne. Továbbá gondolom ott szerepel az adásvételi szerződésben ez a mondtad, hogy a vevő az autót megnézte és átnézte.
2013. dec. 16. 22:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

1000km után, és szerelés után szerintem ne pampogjon.

Inkább bizonyítsa be.

2013. dec. 16. 23:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Vett egy régi szart, ami megpusztult. Így járt
2013. dec. 16. 23:05
 5/7 intrepid ***** válasza:
Gondolom nem is kértél olyan nagyon sokat érte, ha feldarabolja, ócskavasáron is kap közel annyit, 50, - 60 forint kilója a vasnak, akkor meg mit pufog? Mennyiért sóztad rá?
2013. dec. 16. 23:15
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerelő dolgozott rajta és utána állt meg?

És mégis mit mondott, mi az a rejtett hiba ami előjött?

Nekem is az volt az első gondolatom, hogy kifelejtette a kis puruttya az olajat... :D

Habár nem írtad mi a hiba, de szerintem nyugodtan küldheted bíróságra - de először a hozzáértő szerelőjét kérje számon.

2013. dec. 17. 00:44
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Rejtett hiba? Nálad volt vele gond? Ha nem volt semmi, nyugodtan megmondhatod, hogy bizonyítsa be, hogy Te arról tudtál, meg persze szakértői véleményt is, szerintem első sokknál ( mikor megtudja mennyi a költsége ) szép csendben el fog maradni.
2013. dec. 17. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!