Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az autóról? (BMW e39 523iA)

Figyelt kérdés
[link]
2013. dec. 15. 01:15
 1/10 Napkiraly ***** válasza:
a kocsi szép, de érden,kereskedésben bmwt venni péntek 13, luca napja körül nem jó ómen
2013. dec. 15. 01:21
 2/10 A kérdező kommentje:

Mindenféle képen jövőre veszek autót Január körül, mert akkor nem kell megfizetnem a teljesítményadót!

tudom nem sok, 30 ezer forint, de azt én inkább a kocsira költöm még pluszba!

2013. dec. 15. 01:25
 3/10 A kérdező kommentje:

...legalábbis úgy tudom, hogy nem kell, mivel Januárban nem az én nevemen van az autó.

Amúgy mit jelent az, hogy Érden? az valami lepukkant rész?

Vidéki vagyok, még nem jártam Érden.

2013. dec. 15. 01:31
 4/10 anonim ***** válasza:

Azt a 30 000-ret be tudod fizetni két részben is.

Ha most vennéd meg, akkor nem az egész évit kellene kifizetni, hanem kb 1/26-odát (mivel már csak 2 hét van az 52-ből), 1000 forint...

Másrészt, ezt mindig leírjuk, de aki ilyen piti összegeken spórol(na) egy felső-közép kategóriás autónál, annak ez nem való. Hiába nem mai autó, még akkor is olyan költségek merülhetnek fel,ahol 30 000 zsebpénz, kevesebb mint egy teletank.

Az autóról:

így a képeken szép. A kereskedők tudják, hogy kell fotózni, hogy jó legyen. Az a 229 000km felejtős. Ha annyi lenne benne, akkor minimum kétszer ennyibe kerülne, de inkább 3+-szor ennyi lenne a reális ára.

A bőr 230k km-nél még nem repedezik annyira. Igazából nem is a futás a lényeg, hanem az, hogy ha már a futás sem valós, akkor ki tudja mi a helyzet a többivel? Főleg így olcsón. Mert ha tényleg van benne mondjuk 450 000 és 15000km múlva a váltó letérdel, akkor lehet hirtelen megőszülsz majd.

Ha ez tetszik hát hajrá, de csak óvatosan.

2013. dec. 15. 01:45
 5/10 anonim ***** válasza:
Kis optimista. Szerinted a kereskedő befizeti majd az éves teljesítményadót ? :D
2013. dec. 15. 01:46
 6/10 A kérdező kommentje:

hát mindig az fizeti akinek a nevén van év elején én úgy tudom, olyan pedig nincs, hogy senki nevén sincs.

ha nem irattata át akkor gondolom a mostani tulaja fizeti be.

A kocsin nekem az a furcsa, hogy a kipufogó nem gyári, meg a bal hátsó sárvédőn le van jönve a festék talán, nem tudom mi az a fehér paca rajta.

2013. dec. 15. 01:52
 7/10 anonim ***** válasza:

Ez magánszemélyek esetén igaz. Kereskedőknek eddig sem kellett fizetni a teljesítményadót... Sőt, ő azt is megteheti, hogy megveszi egy adásvételivel, a tulaj kijelenti, de nem íratja át, hanem egy másik adásvételivel majd eladja neked. És te leszel az első tulaj 2013-ban és te fogsz fizetni. :)

Ha meg valaki nem gyári hátsódobot rakott rá és nem is valamilyen tunind/sport/csoda hátsódobot, akkor ott már baj van :D

2013. dec. 15. 01:57
 8/10 anonim ***** válasza:

Elhiszem h nincs pénz, de azért menő kocsi kell, bmw, de 600-ért felejtsd el, hogy normálisat kapsz ebből. Erre még 100%, hogy rá kell költeni minimum 1 milliót. De lehet többet is. Tuti, hogy rengeteg hiba jön majd elő rajta, minden kis szar. Ha kevés pénzed van, minek bmw? Miért nem jó egy Toyota, vagy Skoda, Opel, SAAB, Mazda, stb??? Ezzel a kocsival anyagilag teljesen padlóra fogsz kerülni az biztos.

Így ránézésre: Elől-hátul törve volt, a km bőven van a háromszorosa is, az automata váltó, meg a 2.5-ös motor miatt rengeteget fog fogyasztani is és hát igen, majd kifekszik ez meg az, azt veszed észre h már 2 millióban van és még mindig szar. Meg szted mennyit ér, ha kereskedésben van és így még a kereskedő haszna is benne van a 600-ban?

A legnagyobb jóindulattal mondom, hogy luxusautót csak akkor vegyél, ha gazdag leszel!

2013. dec. 15. 04:24
 9/10 A kérdező kommentje:
azoknál is előjön a hiba, ugyanilyen idősek, meg ennyi pénzért nem fogom valami fapados japánba beülni, ha ennyi pénzért már a minőséget is megkapom.
2013. dec. 15. 12:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Őszintén megmondjam, semmi értelmét nem látom a 23i BMW-nek. 2500-as motor van benne, de mégsem megy rendesen, ottvan az 520i, az is majdnem olyan erős, de legalább nem olyan sok rá az adó és kevesebbet is eszik. Ha meg kell a power, ottvan az 525i- ugyan az a motor, de sokkal erősebb és fogyasztás is ugyanannyi.
2013. dec. 15. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!