Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ablakemelő motor van külön...

Ablakemelő motor van külön kapcsolókkal? Valami normális darabot linkelnétek?

Figyelt kérdés
Elektromos ablakemelőt szeretnék tenni az autómmba, de az eredeti mechanikát nem szeretném kicserélni. Megvalósítható az ugy hogy csak emelő motort veszek és kapcsolókat??
2013. dec. 12. 20:50
 1/6 anonim ***** válasza:
2013. dec. 12. 20:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Ez mennyibe kerül??
2013. dec. 12. 21:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Típusfüggő a dolog, nem tudni mihez kell!?
2013. dec. 12. 21:13
 4/6 A kérdező kommentje:
Suzuki Swift 1996
2013. dec. 12. 21:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez pl. univerzális: [link]
2013. dec. 12. 21:25
 6/6 anonim ***** válasza:

ezt az univerzális szerkezetet felejtsd el ! nem ér semmit nekem is és ismerősömnek is volt és kb 1 év szenvedés is társult hozzá a motorja gyenge , alig bírta felhúzni az ablakot ( nem szorult az ablak ! ), télen használhatatlan volt és kb 5X vittem vissza , mert a benne lévő műanyag fogaskerekek úgy pattogtak kifele mint a szemét 6. alkalommal amikor széttört olyan messzire dobtam amennyire csak tudtam pedig még volt rá 3 hónap garancia inkább tankold bele a kocsiba azt a 10-20 E ft ot ,vagy bontóból szerezz be gyári ablakemelő szerkezetet, motort ,vezetéket ,kapcsolókat mindent

a régit meg tedd el jó lesz az még

de ez csak az én véleményem , tanulópénznek jó volt

2013. dec. 12. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!