Milyen szerviz koltsegek jelentkezhetnek illetve mire kell figyelni egy 5-6-7 eves felso kategoriás német limousinnal ha : -gyári minositett atvizsgált autot gyari partnertol vasarolunk valos keves (100. 000-ig) kilometerrel?
En is igy gondolom, w220 v ML t nezegetek, onnan is a 400 CDI t
Azert az alkatreszek nem annyira huzosak sztem, jo 1-2 dolog zsebbe nyulos, de eppugy, leirtak a 2.5 td omeganal is nekem, h hu ez meg az ...
A 2.5 tds t bmw motor ilyen meg olyan ocska, meg minden arany ar...
Igaz h rament tobb mint a kocsi ara, de ez katyu kar, baratunk betankolt benzint, 1x szart be az elektronika, nem jolett a teto behuzva... Haza 50000 ert kerult a gep, javitas 5000!
Aztan megkertem h mi a tapasztalata, aki ocsarolta, jott a haver haverjas duma... Meg ugy megmondtam h kb 570000 km van benne :)
En azt mondom baratom, keress fel olyant akinekvan, vele beszelj, probald ki.
A rohadt eletbe, 1x ellunk ember, nemetbol 2M kornyeken mar beszerezheto w211 w220 w163...
1x ellunk, amugy az ML es voltam ujra .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!