Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Renault clio 1 1.9d bírja a...

Renault clio 1 1.9d bírja a háztáji üzemanyagot? :-)

Figyelt kérdés
Fillérekért vettem szépen indul és megy és sok sültkrumplit eszik a család. :-)

2013. dec. 12. 07:07
 1/5 anonim ***** válasza:

télen ,fagyban nem szoktuk belerakni,

de ha már langyos az idő,akkor felesben gázolajjal,már simán jó,

2013. dec. 12. 07:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Minél régebbi az autó annál nagyobb esély van rá, hogy menjen vele, az újabbakba már nem nagyon lehet, mert sokkal könnyebben eldugul pár alkatrész a relatíve sűrűbb anyagtól. Régen volt egy 91-es Fiat Tipo TDI-m, kíváncsiságból udvaron belül megpróbáltuk, igaz sima bolti üveges volt, használatlan, ezzel nem volt semmi gond, most 330D-m van, de ebbe ha a fene fenét eszik se fogom, még csak próbaképpen sem megpróbálni, hogy megy-e vele.

Amúgy nem tudom hol olvastam, de ilyen téren a régi Mercik a legjobbak, valahol még cikk is volt egy átalakított darabról, amiben ilyen külön tartályos megoldásként volt a másik anyag, és egy csappal lehetett állítani, miből kortyoljon a motor... Ugyanitt olvastam, hogy elvileg még !használt motorolajjal! is beindították ugyanezt a kocsit...

Másrészt meg iszonyat alaposan át kell szűrni, semmi se maradjon benn maradék.

Ami meg a legfontosabb: Kiskapu! Szóval mivel elég illatos lehet tőle a kocsid, nem árt ha gondolsz erre is. Hivatalosan 2 verzió van:

1. Ne a tankba töltsd, külön tartály csomagtartóba, vagy ilyesmi, mivel törvény szerint a TANKBA nem kerülhet semmi olyan ami nem oda való...

2. Ha minden kötél szakad: Külföldön tankoltad a kocsidba, és ezt tudd is bizonyítani. Elvileg ha van rá bizonyítékod, hogy olyan országban tankoltad az anyagot, ahol ez engedélyezett, akkor ismét csak nem szólhatnak.

2013. dec. 12. 07:51
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Gratulálok idióták!

Ha el lehetne érni, hogy csak az ilyen okostojások lélegezzék be a dízel-olajkályha tragacsukból áramló mérgeket, akkor támogatnám minden eszközzel ezt a kezdeményezést!

2013. dec. 12. 12:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Gratuláció helyett adj nekik pénzt a 420ft-os gázolajra....
2013. dec. 12. 16:50
 5/5 anonim ***** válasza:
mi a traktorunkkal a földünkön dolgozunk,naná ,hogy teszünk bele olcsóbb anyagot is,
2013. dec. 12. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!