Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet a gond? 121 Kis Mazda.

Mi lehet a gond? 121 Kis Mazda.

Figyelt kérdés
Tegnap reggel vettem észre,hogy a hűtöből átfolyik a kiegyenlítő tartályba a fagyálló...és elég furcsa szaga is van....és annyira pörög a motor,hogy csuda...és ráadásúl csak a a hideget fújja...lehet hengerfej? vagy csak dugulás...
2013. dec. 11. 12:55
 1/3 anonim válasza:

Nem ismerem ezt az autót, de az én autómnál (és szerintem a legtöbbnél) a hűtőből kijövő víz a kiegyenlítő tartályba jut vissza, tehát ez normális.

De csak meleg motornál halad át a hűtőn a víz.

Szerintem túl korán nyit a termosztát, vagy nyitva maradt. Ezért nem tud felmelegedni a motor, mert túlhűt és ezért nem fúj meleget sem.

Az alapjárat lehet nagyobb, ha a kocsiban automata szivató van.

Tehát én egy termosztát cserére tippelnék, ami néhány ezer forintos alkatrész és használni is lehet így még a kocsit, csak többet fogyaszt.

Remélem igazam van és nem kell hengerfejezni, mert az drágább és időigényes munka.

2013. dec. 11. 13:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! De az egész hűtö víz átfolyik a tartályba,úgy hogy a hűtöbe nem is marad...csak nő létemre elviszem egy szerelőhöz lehet jól átvágnak...nem tudom mitévő legyek....
2013. dec. 11. 13:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát ha nincsen pasid se, aki megnézze, menj el egy benzinkútra, és adj egy ezres jattot a kutasnak, hogy nézze meg, mi van. A kútkezelők értenek a motorhoz, felvételi követelmény náluk, hogy legalább az olajszintet meg a hűtőt meg a kerekeket meg tudják nézni, és semmi hasznuk se volna abból, ha átvágnának, úgyhogy valószínűleg nem is fognak.

B variáció: kérd meg a házmestert. Vagy a szomszéd bácsit, aki hétvégénként a skodáját szokta szerelni a parkolóban.

2013. dec. 11. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!