Mi lehet a gond? 121 Kis Mazda.
Nem ismerem ezt az autót, de az én autómnál (és szerintem a legtöbbnél) a hűtőből kijövő víz a kiegyenlítő tartályba jut vissza, tehát ez normális.
De csak meleg motornál halad át a hűtőn a víz.
Szerintem túl korán nyit a termosztát, vagy nyitva maradt. Ezért nem tud felmelegedni a motor, mert túlhűt és ezért nem fúj meleget sem.
Az alapjárat lehet nagyobb, ha a kocsiban automata szivató van.
Tehát én egy termosztát cserére tippelnék, ami néhány ezer forintos alkatrész és használni is lehet így még a kocsit, csak többet fogyaszt.
Remélem igazam van és nem kell hengerfejezni, mert az drágább és időigényes munka.
Hát ha nincsen pasid se, aki megnézze, menj el egy benzinkútra, és adj egy ezres jattot a kutasnak, hogy nézze meg, mi van. A kútkezelők értenek a motorhoz, felvételi követelmény náluk, hogy legalább az olajszintet meg a hűtőt meg a kerekeket meg tudják nézni, és semmi hasznuk se volna abból, ha átvágnának, úgyhogy valószínűleg nem is fognak.
B variáció: kérd meg a házmestert. Vagy a szomszéd bácsit, aki hétvégénként a skodáját szokta szerelni a parkolóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!