Válthatok autósiskolát miután forgalmoban kezdtem vezetni?
Figyelt kérdés
Nyáron már nem volt időm befejezni, az ország másik végébe kerültem gyakorlatilag az egyetem miatt, így nem tudok visszajárni az előző városba, nyárig nem akarok várni a folytatással. Egy bizonyos részletet kifizettünk, annyit biztosan, ahány órát levezettem forgalomban. Hogyan tovább?2009. nov. 23. 17:38
2/5 A kérdező kommentje:
Szűkszavű volt a válasz, amit egyébként sejtettem is. Az anyagi vonzatra, és egyéb körülményekre, a dolog menetére lennék kíváncsi igazán.
2009. nov. 23. 18:02
3/5 anonim válasza:
Keresel egy új oktatót,és ő intézi majd a papírjaidat a régi oktatótól.Árat megbeszélitek.
4/5 anonim válasza:
Nem lehet anyagi vonzata a dolognak, mert akkor már nem lenne szabályos.
Semmit sem kell fizetni, csak az új oktatónál kell jelentkezni, a régitől kérni kell egy tanulóátjelentőt és ennyi.
Ha esetleg nem fizettél ki minden órát, akkor azt persze rendezni kell, de ezenkívül semmit 100 %.
5/5 anonim válasza:
Tévedés!
Ha a szerződésben (amit aláírtál az autósiskolánál jelentkezésedkor) van szerződésbontási díj, akkor azt ki kell fizetned (általában van). Nézd meg a szerződésedet, ha erről nem írnak (elég kicsi a valószínűsége), akkor nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!