Egy makulátlan 1.6 d golf1 vagy egy jónak tűnő renault clio (91)?
Figyelt kérdés
Venni akarok egy szaladgálós autót.Sűrűn lenne használva 55 km-es távon,így a fogyasztás jelentős kérdés és az alkatrész ár is mert ugye csak kopik a sűrű használat mellett.Egyedüli használatra kell így a kényelem nem jelentős szempont.A melegítés se mert van ideje melegedni indulás előtt.A mercit is melegítem mindig de le akarom cserélni mert nem kell ekkora autó egymagamra.2013. dec. 8. 19:51
1/7 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni hogy a clio meg 1.9diesel. Dieseles vagyok így elsődleges a diesel.A golf öreg ugyan de nagyon jó bőrben van minden téren.A kor nem számít,a 123-masom se gyerek :-) Franciától tartok de hátha van aki meg tud győzni arról hogy jó.
2013. dec. 8. 19:54
2/7 anonim válasza:
Golf, azt lehet szeretni és már eléggé ritkaság szóval én biztos azt venném, főleg ha "makulátlan".
De hidd el nem egy versenyautó :D
3/7 A kérdező kommentje:
Versenyautó nem is kell. :-) a 2.4 d merci se versenyautó.azzal is elég nekem a kényelmes 80 as tempó :-)
2013. dec. 8. 21:45
4/7 anonim válasza:
Golf mindenképp, a francia autóknál kényes a hátsó futómű, meg úgy minden egyéb egy némethez képest.
Az a baj az öreg dízelekkel, a kasznija mindegyiknek már szét van mállva, ha meg nem úgy néz ki, akkor van rajta 200 kiló gitt.
Csoda hogy még nem irkálták tele ezt a kérdést itt h.gyerekek, hogy sz.r a dízel, mert nem lehet úgy menni vele....
5/7 A kérdező kommentje:
Óóó engem hidegen hagy ki hogy szidja a dieselt.Az se zavar ha öreg.volt már nekem 5 éves motorom ami le volt pusztítva előző gazdi álltal:annyiba volt a vásárlása meg javíttatás mint az új ára a mocinak.meg volt előtte egy 81-es kawasaki amir csak tankolni kellett.Tehát a korát nézni felesleges.Állapota a lényeg!
2013. dec. 9. 06:01
6/7 anonim válasza:
Hát...én ilyen 1.9D Clio-val tanultam vezetni, és imádtam. Tanuló kocsiként ugye kapott rendesen a sok amatőrtől (tőlem is :) ), de bírta.
Az a gondom, hogy az 1-es Golf tipikus suhanc kocsi volt, amiből a kakit is kitaposták, ha diesel volt, ha benzines. Ezért kerülném.
7/7 anonim válasza:
Egyértelmű Golf!Nehogy már a Merga után egy szar franszhiába ülj bele!Nem egy gyors autó de egy Golf!Nekem G2 1.6 Orál D-m van olyan 800-és 1millió benne a Km és napi szinten hoz visz,és napi 80km gurul bele mióta nálam van(2010)!Igazából nagyrészt futóműre kellett költenem a nagyon szar utak miatt!A kis szívó motorja meg faék egyszerű mint a W123é!Ja csak ez 4,2L/100km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!