Meddig tart még valaki teljesen lerakja a jogosítványt?
Függ a vett órák számától,és hogy hányszor bukik az ember és miből.De a vezetett órák gyakoriságán is múlik.
Én nem buktam egyszer se,de vennem kellett 10 plusz órát hogy a vizsgán felkészültebb legyek. Kb 2 hónapig tartott az egész.
Ez nagyon sok mindentől függ. Én májusban csináltam meg a KRESZ-t, június elején az EÜ-t, és augusztus végén forgalmiztam. De nem mindegy, hogy
-az oktatódnak hány tanulója van éppen
-te menyire érsz rá vezetni (hányszor mész egy héten/hónapban)
-kell-e plusz órákat venned
-sikerülnek-e a vizsgák, vagy többször neki kell ugrani a KRESZ-nek/forgalminak/EÜ-nek
-melyik városban csinálod stb.
De a kérdésre válaszolva: szerintem kell hozzá 2-3 hónap (az elmélet kezdetétől a forgalmiig). Meg lehet csinálni ennél rövidebb idő alatt is, mert több helyen van intenzív tanfolyam, vagyis egy hét alatt letudod az elméletet. Utána az oktatóval kell egyezkedni. Sok sikert! :)
Nekem július 5-én lett vége a Kresz-tanfolyamnak, most 20-án vizsgáztam forgalomból, most pedig a postást várom :)
Hány éves vagy? Mert minél később kezded, annál nehezebb lesz ráállni a vezetésre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!