Nem tűnik úgy mintha gyárilag rossz helyen lenne a márkajelzés?
2013. dec. 7. 20:41
1/11 anonim válasza:
Ez gyárilag sikerült ilyen randára. Nem tudom, ki tervezte így, de nem sok szépérzéke van, az biztos. Én alapból kisebb emblémát raktam volna rá, és az is a hűtőmaszkra.
2/11 anonim válasza:
Teljesen egyetértek az elsővel. Szószerint leírta amit akartam.
3/11 Sinead válasza:
Kicsit fura, olyan mitsubishi lanceresre sikerült az orra..
4/11 anonim válasza:
#3 - Lancerrel igazad van. De szerintem jó helyen van a jelvény, nem tűnik úgy mintha csak véletlenül lenne lecsúszva.
5/11 anonim válasza:
Még mindig szebb, mint az új Skodák új hűtőmaszkja. Na hát az valami botrány. Bűn ronda.
6/11 anonim válasza:
Nekem tetszik. Mondjuk én nagyon könnyen beleesek a furcsa autókba :D
7/11 anonim válasza:
Egyébként ezt a dizájnt már az előző Aveón is elkezdték.
8/11 anonim válasza:
Nem olyan rossz ez. Ha a hűtőrácsok között nem lenne az a kék csík, akkor nagyon tetszene. Viszont azok a lámpák gyönyörűek. Imádom az ilyen lámpákat, nemvéletlenül van E30-am ;)
9/11 anonim válasza:
Ez így van ketté osztva, nem pedig függőlegesen, ahogy bmw-jék csinálják :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!