Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szeretnék egy új rendszámot,...

Szeretnék egy új rendszámot, valami egyedit! Mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Ötbetűsre gondoltam
2009. nov. 22. 21:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%

Mint már mondtam meg te is olvastad a neten 384 ezer vagy valami ilyesmi

Ötleteim:Szia cica:SNos nekem több ötletem is van.A legjobbat nem mondom meg,mivel azt majdan egyszer h alesz rá pénzem én csináltatom meg.A forma-1 az sajna már foglalt a nekem 8 is,de pl 6 betűset tudok------->hajfej

Aztán 5 betűs kérésedre,nehéz de gondolkozok aztmondja hogy...........fajin avagy...chao...vagy marci

2009. nov. 22. 22:12
 2/15 anonim ***** válasza:
0%
Szia elég húzós az ára,de ha van pénzed szerintem csináltass valami jót egyedik.Szerintem is több százezer körül mozog.
2009. nov. 22. 22:13
 3/15 anonim ***** válasza:
11%

Nos a második válaszolo is énvoltam te retkes g*ci.Ez a gyerek azért tiltott le msn-ről mert irtam neki az első választ és megsértödött.Mekkora egy féreg,patkány.Igy akar egyedi rendszámot?

Nos srácok mia véleményetek egy ilyen gyermekről????

EZ AZ UJ KÉRDÉS EZ AZ UJ KÉRDÉS EZ AZ UJ KÉRDÉS EZ AZ UJ KÉRDÉS EZ AZ UJ KÉRDÉS EZ AZ UJ KÉRDÉS EZ AZ UJ KÉRDÉS

(aki állandóan sértődékenykedik,és 20 éves és fiú.Nem szánalmas????A válaszokat köszi előre is.

2009. nov. 22. 22:18
 4/15 anonim ***** válasza:
21%
Amugy meg nemtudom minek kérdezte meg mert megnézte az interneten és énis küldtem neki linket.Lehet analfabéta
2009. nov. 22. 22:19
 5/15 anonim ***** válasza:
21%
Valóban nem egy előnyös tulajdonság,de szerintem hagyd magára.Azzal nem érsz el semmit ha cseszteted.Vannak akik örökre ilyen gyerekesek maradnak.Okos enged ,szamár szenved. 27/L
2009. nov. 22. 22:22
 6/15 anonim ***** válasza:
67%
Miről van szó? az első 3 válasz nem ugyanattól a személytől van?
2009. nov. 22. 22:27
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
DE------------>:S
2009. nov. 22. 22:34
 8/15 anonim ***** válasza:
67%
Mind az 5 válasz sztem ugyanazon személytől van,ilyen véletlen nincs,hogy mind az 5 válasz a "69%" százalékostól van...!Jól elbeszélgetsz magaddal?:))
2009. nov. 22. 22:36
 9/15 anonim ***** válasza:
67%

jaja valóban mind 69%-os,szerintem skizofrén:D

én már azon se csodálkoznék ha ő tette volna fel a kérdést is:D

2009. nov. 22. 23:00
 10/15 anonim ***** válasza:
60%
Lebuktam:Snos irjon a kéredző is.megakartok kövezni?
2009. nov. 22. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!