Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi fontos egy autóban számotokra?

Mi fontos egy autóban számotokra?

Figyelt kérdés
2009. nov. 22. 20:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Csak a lóerő :D
2009. nov. 22. 20:10
 2/16 anonim ***** válasza:
Hűt, fűt és nem kell közösködni (busz, villamos). O:)))
2009. nov. 22. 20:24
 3/16 anonim ***** válasza:
szabadság- biztonság(mint szempont ha veszek kocsit) -fogyasztása- alap szintű kényelem(központi ,el . ablak ,cd-s autorádió, minimum 80-90LE. És persze a megbízhatóság . Ha ezek megvannak akkor teljes az öröm.
2009. nov. 22. 20:33
 4/16 anonim ***** válasza:
erő, xenon fényszóró, összkerékhajtás.
2009. nov. 22. 20:43
 5/16 anonim ***** válasza:
megbízhatóság, legalább 80 lóerő, olcsó fenntartás
2009. nov. 22. 20:53
 6/16 anonim ***** válasza:
És neked kedves kérdező?
2009. nov. 22. 21:57
 7/16 anonim ***** válasza:
Kényelem HANGCUCC sok sok lóerő jó megjelenés és a biztonság!
2009. nov. 22. 22:08
 8/16 anonim ***** válasza:

Na én akkor kilógok a sorból. Kérlek ne pontozzatok le majd. De nekem a kis fogyasztás a megbízhatóság ne kelljen mindent cserélgetni rajta és hogy szép nyugodtan el jussak a ból b be. ja és nem birom a buszt szóval kicsit rá is vagyok kényszerítve.

És én külön büszke vagyok arra a kis autómmal hogy én öt liter üzemanyagból jutok el ugyanoda ahova a vagányak tíz literből.

2009. nov. 23. 04:56
 9/16 anonim ***** válasza:

Nos nálam a fogyasztás külön dolog.Van amikor egész hónapba lassan megyek 6 liter környékére csökkentve ezzel a fogyasztást.Ilyenkor örülök hogy nemfogy annyira a benzin.De van mikor agressziv kedvembe vagyok akkor 8 literes szokott lenni a fogyasztás:S

De amúgy ami fontos az az hogy tiszta legyen belülről,jól nézzen ki mind színileg mind kaszniilag,aztán valamivel legyen feldobva.Illatositó matrica bármi:D:D:D:D:Daztááán,hogy legyen hely a szexnek(KOMOLYAN)nagyjábol ennyi.Meg azért legyen benne egy kevéske lóerő.Enyém 75 lovas és 920kg plusz én 1000. 18/F

2009. nov. 23. 11:07
 10/16 anonim ***** válasza:

Attól függ, mire kell.

Ha A-ból B-be jutni: kedvező fogyasztás, megbízhatóság, nagy nyomaték.

2009. nov. 23. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!