Hogy figyelmeztet a többi autós ha trafi van az úton?
Figyelt kérdés
2009. nov. 22. 19:21
1/11 anonim válasza:
villogással néha, de általában sehogy
2/11 anonim válasza:
"egységen" a mutató ujjaddal kell körözni. akár a kormányon a kéz, akár felemeled. szép dolog figyelmeztetni másokat :)
3/11 anonim válasza:
reflektor villogva ,de azt tapasztalom,hogy csomo autos nem jelez.Sztem ez nagy g*ciség...Én mindig jelzek,akár az 1km-re arra közlekedőknek is
4/11 anonim válasza:
Villantasz és a mutató ujjaddal kell kőrözni, ahogy írták előttem is. Én is mindig szoktam jelezni, egyszer engem is ez mentett meg :)
5/11 anonim válasza:
Hála istennek mint motoros, nekem nagy szerencsém van, mert a motorosok 95% -a int, hogy lassíts öreg. Köröz az ujjával, előtte villog. Amúgy új körzés, az óra mutatójárásával ellentétes irányban.
6/11 anonim válasza:
Na had mondjam már meg nektek a valót. De csak ha nem pontoztok le. Az az igazság én a nagymenőknek akik 170- el száguldoznak és közveszélyesek azoknak nem villogok. Ha vagánykodni tudnak fizessenek is. Csak az átlag autósoknak jelzek nehogy pont belefussanak 96 km/h val valamibe.
7/11 anonim válasza:
De igenis lepontozlak.Gondolj bele,velem is volt már olyan ,hogy a barátnőmmel összevesztem,és elmentem autozni.Szép időbe száraz úton.És a városban 50 helyett 85-90el mentem.sztem ez nem sok.És akkor egy magadfajta köcsög miatt büntessenek meg?.Amugy van mikor jeleznek nekem szemből és van aki nemteszi sokszor megjegyzem a rendszámukat,és ha egyszer olyan kedvem lenne utánuk erednék és kiverném belőle a birságot.A kreszt szinte lehetetlen betartani főleg az mo-s 80as tempoját vagy a város 50-ét
8/11 anonim válasza:
Szerinted nem sok a megengedett duplájával menni és én vagyok a köcsög. Szerintem meg ásd el magad.
9/11 anonim válasza:
"És akkor egy magadfajta köcsög miatt büntessenek meg?."
Nem miatta büntetnek meg, hanem saját magad miatt köcsög...
10/11 anonim válasza:
Az összes ilyen törvénybarát g*cit fogom lemészárolni a jóbüdös k*rva anyjába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!