Vélemények erről?
Kicsit dinamikusabb autót szeretnék !Java részt országúton használnám,de azért nem árt ha nem csillagászati áron vannak hozzá az alkatrészek.SWift(régi) 1.6 szedánokat nézegetem.
Pozitív negatív véleményekre lenék kíváncsi ( az úgyis meghalsz papír autó szövegre nem vagyok kíváncsi),típushibái stb.
Különösebb tipushiba nincs csak vételkor azt kell nézni mint a többi autónál.
Olcsó alkatrészek, 300-500 ezer körül ez a legjobb választás.
Igen eltaláltad majdnem.550 ezer ft van az autóra maga az átírásra esetleges szervizre elvan téve még egy kis lóvé!
köszi a választ!
Abból összkerekest vegyél. Aztán majd télen figyeld a többiek arcát, amikor tökig érő hóban körbeautózod őket xD
Szerintem a a blokkot leszámítva teljesen ugyanaz, mint a többi suzuki. Ne rohadjon, ne legyen lepusztítva.. Onnantól olyan nagy baj nem lehet vele.
Hát azért 550-ből nem papír suzukit vennék, hanem normális autót. suzukit az vesz akinek van 2-300 ezre kocsira azt cső. Ennyiért van Toyota Carina, Carisma, meg bigyó.
suzukikkal az is a baj h mindenki úgy használja h igénytelen. Azt hiszik annak semmi nem kell. Nehéz venni olyan suzukit amire nem kell költeni, mert elhanyagolták.
Csapágyasra hajtják alatt a hajtó kar csapágyakat érted. Mert ha igen azt tudom, hogy kell kicserélni a fater kocsijában már cseréltünk hajtókar csapágyat.Nem túl bonyolult dolog.
Köszönöm ismét a válaszokat ha tudtok még valamit írjátok meg szívesen fogadom!
A főtengely nyugvò csapágyakat sikerült kinyirnom már kétszer de annyira hogy a főtengelyt is köszörülni kellett. Az én esetemben a saját hülyeségem miatt ment tönkre, de a bontoban amit találtam 1.6 motor azon is meg volt marva a nyugvòcsapágy.
A motort leszámitva tényleg nem sok különbség van az 1.3 hoz képest. Nagyobb első fék,vastagabb hűtő, hátsò stabilizátor,más a váltò és más a lengéscsillapitò karakterisztikája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!