Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vélemények erről?

Vélemények erről?

Figyelt kérdés

Kicsit dinamikusabb autót szeretnék !Java részt országúton használnám,de azért nem árt ha nem csillagászati áron vannak hozzá az alkatrészek.SWift(régi) 1.6 szedánokat nézegetem.

Pozitív negatív véleményekre lenék kíváncsi ( az úgyis meghalsz papír autó szövegre nem vagyok kíváncsi),típushibái stb.

2013. dec. 5. 21:09
 1/7 anonim ***** válasza:

Különösebb tipushiba nincs csak vételkor azt kell nézni mint a többi autónál.

Olcsó alkatrészek, 300-500 ezer körül ez a legjobb választás.

2013. dec. 5. 21:59
 2/7 A kérdező kommentje:

Igen eltaláltad majdnem.550 ezer ft van az autóra maga az átírásra esetleges szervizre elvan téve még egy kis lóvé!

köszi a választ!

2013. dec. 5. 22:23
 3/7 anonim ***** válasza:

Abból összkerekest vegyél. Aztán majd télen figyeld a többiek arcát, amikor tökig érő hóban körbeautózod őket xD

Szerintem a a blokkot leszámítva teljesen ugyanaz, mint a többi suzuki. Ne rohadjon, ne legyen lepusztítva.. Onnantól olyan nagy baj nem lehet vele.

2013. dec. 5. 22:32
 4/7 anonim ***** válasza:
86%

Hát azért 550-ből nem papír suzukit vennék, hanem normális autót. suzukit az vesz akinek van 2-300 ezre kocsira azt cső. Ennyiért van Toyota Carina, Carisma, meg bigyó.

suzukikkal az is a baj h mindenki úgy használja h igénytelen. Azt hiszik annak semmi nem kell. Nehéz venni olyan suzukit amire nem kell költeni, mert elhanyagolták.

2013. dec. 5. 22:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Az 1.6 os swift sedanok nagyon jò kis gépek. Alacsony fordulaton is nyomatékos moci,már a pincéböl hùz. Országùtra jò választás, könnyedén lehet vele előzni és nem is eszik sokat. Ezeknél a motoroknál azért előfordùl hogy csapágyasra hajtják öket erröl árulkodhat a kopogòs motorhang.
2013. dec. 7. 17:18
 6/7 A kérdező kommentje:

Csapágyasra hajtják alatt a hajtó kar csapágyakat érted. Mert ha igen azt tudom, hogy kell kicserélni a fater kocsijában már cseréltünk hajtókar csapágyat.Nem túl bonyolult dolog.

Köszönöm ismét a válaszokat ha tudtok még valamit írjátok meg szívesen fogadom!

2013. dec. 7. 18:49
 7/7 anonim ***** válasza:

A főtengely nyugvò csapágyakat sikerült kinyirnom már kétszer de annyira hogy a főtengelyt is köszörülni kellett. Az én esetemben a saját hülyeségem miatt ment tönkre, de a bontoban amit találtam 1.6 motor azon is meg volt marva a nyugvòcsapágy.

A motort leszámitva tényleg nem sok különbség van az 1.3 hoz képest. Nagyobb első fék,vastagabb hűtő, hátsò stabilizátor,más a váltò és más a lengéscsillapitò karakterisztikája

2013. dec. 7. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!