Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek miért?

Szerintetek miért?

Figyelt kérdés

Miért utálják itt magyar országon a japán autókat,holott a német és német származékú autókról szinte mindenhol öröm ódákat zengenek,szinte az összes fórumon!

Ezt csak azért kérdem mert nekem német és japán autóim is voltak egyaránt. És azonos kategórián belül semmi különbséget nem vettem észre,ha elromlott ezt is azt is javítani kellet! Szóval nem értem sok embernél ezt a nagy márka fanatizmust!

2013. dec. 5. 20:19
 1/3 anonim ***** válasza:
47%
Erre csak azt tudom írni, hogy b.aszódj meg, ha Magyarország nevét sem tudod leírni!
2013. dec. 5. 20:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Én nem vettem észre ilyesmit, hogy feltűnően utálnák Mo.-on a japán kocsikat.

Ellenben a francia kocsikat meglepően nagy arányban szidják. :)

2013. dec. 5. 20:22
 3/3 anonim ***** válasza:
59%
Sikerült újra elírnod, jöhet az újabb piros kéz! Majd este sírok emiatt. De még mindig Magyarország. És természetesen nyalom egy picit!
2013. dec. 5. 20:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!