Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szegeden, Szeged környékén...

Szegeden, Szeged környékén hol vannak jó offroad-os helyek?

Figyelt kérdés
Olyan helyet keresek, ahol nyugodtan lehet gyakorolni az alapokat és nincs is túl messze felsővárostól. Előre is köszi a választ!

2013. dec. 3. 21:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Offroad??

Ember.. Mit ettél jól vagy?

-Bármerre mész a városon kívül ami nem út az mind offroad.

2013. dec. 3. 21:46
 2/6 anonim ***** válasza:
megkérdezhetnéd ennyi erővel egy erdőben hogy hol van fa,
2013. dec. 3. 21:47
 3/6 A kérdező kommentje:
Szeged környéki erdőkben hol vannak jó fák?
2013. dec. 3. 21:52
 4/6 A kérdező kommentje:

... ezt gondoltam, mivel nem vagyok fogyatékos.

A többieknek:

Talán rosszul fogalmaztam meg a kérdést: arra lettem volna kíváncsi, hogy vannak-e bejáratott helyek, ahonnan senki nem fog elzavarni? Vagy vannak-e kialakított pályák? Előre is köszi a - használható - válaszokat!

2013. dec. 3. 22:04
 5/6 akos127 ***** válasza:

Istenem ezek a Szögediek!

Mindenki csak beszolni tud, én egyből vettem a lapot, nyilván olyan helyet keresel ami valamennyire legális motorozgatni. Hát, nem könnyű a helyzet világszerte.

Tudod a kétféle ember van, motoros meg olyan aki szeretne motorozni de valami megakadályozza, ez lehet sok minden!

1. Na nézzük csak. Szegeden a boszorkány sziget után van a téli kikötő. Valaki tulajdona, és már halottam hogy volt akit elzavartak, de szerintem nem veszélyes, voltam már többször is. A probléma oda kerülni. Mivel a töltésről nyilik, igen körülményes odakerülni anélkül hogy nem mész fel a töltésre. Ok hogy ez inkább cross pálya de jó endurózni is. Rendőr is jár arra, és azért ne álitson meg a töltésen.

2. Algyőn. Ezt nem tudom pontosan hol van, de keressél rá Jorci-ra. Az egy motoros srác, Algyői, az interneten, facebookon vagy Skypon.

3. Valahol a makkos erdőben is eltudsz motorozgatni, a lényeg hogy ne zavarj sok vizet..... ill, halk motor, nem ugyan ott minden nap ugyan abban az időben hogy az emberek megőrüljenek akik esetleg ott laknak a közelben.

4. Hódmezővásárhelyi cross pálya?

5. Ami a lényege az igazi Endúrózásnak hogy nincs pályához kötve mint egy cross motor.

Ha papirjaid rendben vannak, akkor ülj fel a gépre és motorzd körbe Szegedet, szép és jó hely az innen a távolból, Angliából

Sok szerencsét

2013. dec. 31. 20:36
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, ilyen válaszra gondoltam! Nagy köszönöm oda, Angliába! :)
2014. ápr. 5. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!