Opel astra G-re szeretnék venni sportkipufugót, mekkora hangja lenne?
remélem semekkora
nem értem minek a hang, nem fog jobban menni
nekem is opelem van, teljes sportkipuffogó rendszerrel, de halkabb az egész autó az 1.8-as motorral mint a gyári 1.2-es
Ismerősömnek a Civic-en 4-2-1-es leömlő van sportkipufogóval,normálisan közlekedve nem hangos, amikor tiprod neki akkor is csak sportos.
Havernak a Renault19-es volt egy egyenes cső meg egy qrvanagy hátsódob, na az 130decibelt tolt. 1.5 utcányira lakik, amikor beindította én otthon hallottam :)
A nagy hang meg - itt is írták - ökörség, csak falun menő. Egy normális sportos hang - ami nem feltétlenül nagy - sokkal jobb és 99%-ban többe is nézi mindenki. Egyszer menj ki egy driftre, ott hallani fogod alapjáraton egyik 3-4-5-600 lóerős autónak sincs hangja, de amikor tiporják neki...
P.S.: egyik haver a G Astra alá egy használt porral oltóból csinált kipufogódobot, annak is brutál hangja volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!