Szerintetek mit szólnának az eladók ha OBD csatlakozóval és laptoppal mennék kocsit venni? Rá engednék kötni a gépre?
Még ha nincs is hibakód, legalább a valós futásteljesítményt ki lehet olvasni. (pl. autocom már képes erre)
Ha nem engedi a tulaj, akkor se biztos hogy sumákolni akar. Itt is mennyien írtak hülyeségeket hogy mi van ha elromlik?
Amikor vásároltam az autómat, SZAKSZERVÍZBEN(!) kb két órán keresztül olvasták ki, ill. vizsgálták, ill. hívták le mindenhonnan az adatokat.
Majd természetesen minden létező adat, ki is lett nyomtatva.
Ezek valódiságát, a szervíz szavatolja.
(Ezt adom az autóhoz, ha egyszer eladó lesz.)
Ennek fényében, biztos, hogy senki nem fog matatni az autómon, aki csak úgy beesik az utcáról!!
Először is megmutatod, hogy van-e pénzed egyáltalán,
majd irány az általad kiválasztott -és fizetett- szakszervíz.
Kerdezo : milyen gyari olvasod van,ami latja az erdeti km-t ? Csak mert pl.a vag autokban pl. Kizarolag csak a muszeregysegben van tarolva az adat,nyom nelkul atirhato
Aki azt gondolja,hogy diagnosztikaval nem lehet tonkretenni a motort,annak nagyon szivesen kitorlom a teljes flasht az ecubol nagyjabol 25mp alatt..
En tuti,hogs nem engednek gipsz jakabnak,hogx hozzanyuljon . Ha tudni akarja a parametereit,akkor irany egy szakmuhely (a vevo fizeti) es mindent olvasgathatnak
"Nekem megvan a gyári program, minden pillanatnyi értéket lát, valós óraállást is."
Remélem egyszer véletlenül egy BSA-s magán autóját akarod megvenni, és a téma attól kezdve a lopott szoftver birtoklása lesz.
"Ne csodálkozz, ha nincs sok vevőd"
Ugyan nem nekem szólt, de válaszolok:
Egy autóhoz, csak EGY VEVŐ kell!
"Bohócok", nézelődők ill. ilyen 20 Ft-os kínai ócsó kütyükkel okoskodó lúzerek nem játszanak nálam!!
Nem akarok megbántani senkit, de még egy "mezei autószerelő" sem mehet az autóm közelébe.
Miután egy sokmilliós autóról beszélünk!!!
KIZÁRÓLAG A MÁRKÁT PROFI SZINTEN ISMERŐ SZAKEMBER, és kizárólag SZAKMŰHELYBEN, az adott márkához készült GYÁRI SZERVÍZ-HÁTTÉRREL!!
Még SOHA nem volt gondom az eladással.
Igaz, hogy az én vevőim eddig nem kütyükkel, hanem kp.-vel jöttek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!