Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autószalonokban be engedik...

Autószalonokban be engedik hogy üljenek az emberek a kiállított kocsikba? Csak akkor ha látszik rajta hogy autót vásárolni jött, vagy akkor is ha csak kíváncsi?

Figyelt kérdés
2013. nov. 30. 16:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell oda engedély, csak bemész a szalonba, és beülsz abba, vagy azokba a modellekbe amik tetszenek neked.

Én is így szoktam, nem szóltak egyszer sem, inkább odamennek, és elmesélik az információkat a kocsikról.

Azért vannak kiállítva, hogy megnézd.

2013. nov. 30. 16:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Bemész, köszönsz és nyugodtan nézelődhetsz, beülhetsz..
2013. nov. 30. 16:17
 3/8 A kérdező kommentje:

Az összes kocsi nyitva van? Pl. egy Ford vagy Chevrolet kereskedésben az épületen belül?

Mert az eléggé vicces jelenet lenne ha valaki nyitogatni próbálná nagyban, de zárva van:D

2013. nov. 30. 16:17
 4/8 anonim válasza:
100%
Szerintem az összes nyitva van ami belül van kiállítva. Ha mégse, akkor csak szólsz az egyik mukinak és ő majd kinyitja.
2013. nov. 30. 16:19
 5/8 A kérdező kommentje:

Így már értem, köszönöm a segítséget:)

Őszíntén szólva egy újgenerációs Ford Mustangra lennék majd nagyon kíváncsi, mert az világmodell lesz már, szóval nagy eséllyel a itthon is lehet majd kapni (persze az amerikai ár 2.5-3szorosáért)

2013. nov. 30. 16:36
 6/8 A kérdező kommentje:
Vagy egy Chevrolet Camarora, bár olyat még nem láttam itthon hivatalos Chevrolet szalonban:S:)
2013. nov. 30. 16:37
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
azert megnezik kit engednek be, ha ket 17 eves muki bemegy hogy ok most jol beleulnek a mustangba, azert ne csodalkozz ha elhajtanak...
2013. nov. 30. 16:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Próbálj azért úgytenni, mintha komolyan érdekelne a dolog, meg a legmárkásabb cuccaidat válogasd össze.
2013. dec. 1. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!