Autószalonokban be engedik hogy üljenek az emberek a kiállított kocsikba? Csak akkor ha látszik rajta hogy autót vásárolni jött, vagy akkor is ha csak kíváncsi?
Figyelt kérdés
2013. nov. 30. 16:09
1/8 anonim válasza:
Nem kell oda engedély, csak bemész a szalonba, és beülsz abba, vagy azokba a modellekbe amik tetszenek neked.
Én is így szoktam, nem szóltak egyszer sem, inkább odamennek, és elmesélik az információkat a kocsikról.
Azért vannak kiállítva, hogy megnézd.
2/8 anonim válasza:
Bemész, köszönsz és nyugodtan nézelődhetsz, beülhetsz..
3/8 A kérdező kommentje:
Az összes kocsi nyitva van? Pl. egy Ford vagy Chevrolet kereskedésben az épületen belül?
Mert az eléggé vicces jelenet lenne ha valaki nyitogatni próbálná nagyban, de zárva van:D
2013. nov. 30. 16:17
4/8 anonim válasza:
Szerintem az összes nyitva van ami belül van kiállítva. Ha mégse, akkor csak szólsz az egyik mukinak és ő majd kinyitja.
5/8 A kérdező kommentje:
Így már értem, köszönöm a segítséget:)
Őszíntén szólva egy újgenerációs Ford Mustangra lennék majd nagyon kíváncsi, mert az világmodell lesz már, szóval nagy eséllyel a itthon is lehet majd kapni (persze az amerikai ár 2.5-3szorosáért)
2013. nov. 30. 16:36
6/8 A kérdező kommentje:
Vagy egy Chevrolet Camarora, bár olyat még nem láttam itthon hivatalos Chevrolet szalonban:S:)
2013. nov. 30. 16:37
7/8 anonim válasza:
azert megnezik kit engednek be, ha ket 17 eves muki bemegy hogy ok most jol beleulnek a mustangba, azert ne csodalkozz ha elhajtanak...
8/8 anonim válasza:
Próbálj azért úgytenni, mintha komolyan érdekelne a dolog, meg a legmárkásabb cuccaidat válogasd össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!