Tényleg ki lehet folyatni a kocsiból az üzemanyagot tankolásnál?
Azt dumáltuk, hogy van a pisztolyon az a kallantyú ami beakad, és addig megy, amíg tele nincs a tank.
És mondtam, hopgy miért, ha csak keveset akarsz bele tankolni, de tele akarod rakni, akkor nem elég, ha nyomod, mindenki tud 1-2 percig nyomni egy pisztolyt...
És erre azt mondták, hogy jaaj, nem, úgy kifolyatod a kocsiból!
Akkor nem érzékelnéű a pisztoly hogy tele van a tank? És egyszercsak szétfröcsköl az üzemanyag?
Látott már ilyet valaki? Mert én még soha!
Ki tudod folyatni, de nagyon kell próbálkozni.
Én is így jártam egyik nap. 11200 körül lekattant először. Mondom nyomom még, hogy kerek legyen, ne kelljen tökölni az apróval. 11500-on véletlenül túlhajtottam, na mondom akkor 12. Szépen lassan engedtem, de 11600-tól lekattant kb. 20X a pisztoly. Aztán látom már folyik le a sárvédőíven! :D Szóval 11947 Forintért tankoltam!
Ki lehet folyatni de nem úgy, hogy kicsap, hanem éppen csak kifolyik egy kevés.
Ha nem beakasztod, hanem nyomod, akkor is leáll ha az üzemanyag eléri a tankolócső végét.
Én pl soha nem kattanásig, hanem a betöltőnyílás szintjéig fullra tankolok. Amikor kattan kicsit kijjebb kell húznom a pisztolyt, különben hiába tartom benyomva, megint lekattan.
Persze olyan előfordul hogy nem figyelek eléggé és pár csepp túlcsordul, de olyat nem csinál hogy benyomod tövig a pisztolyt nyomva tartod és spriccel ki mellette a tankból a benzin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!