Kinek mi a véleménye egy Suzuki Swift optikai tuningolásáról?
Van egy 98-as 1.3-as Swift-em, arra gondoltam, beszerzek alá 14-es alufelniket, cserélném az indexeket fehér búrásra, 40/40-es ültetést, és sötétíttetem az üvegeket, persze a jogszabályoknak megfelelően. Valami ilyesmi lenne a célom, ez speciel nagyon tetszik:
Persze tudom, hogy ez GTI, az enyém meg csak sima 1.3-as, de attól még jól nézne ki szerintetek? (az enyém is fehér)
Ennél tovább már nem mennék optikai tuning terén, nekem így megfelelő lenne.
Úgy számolok, hogy egy 100-asból kijönne ez a dolog. Persze hozzá kell tennem, hogy a fóliáztatáson kívül a többi dolgot én csinálnám meg rajta.
1. válaszoló: igen, én se szeretnék átesni a ló túloldalára, sok Swift-et láttam már, ami nagyon visszataszító volt. Pl ez is randa :) [link]
2. válaszoló: Persze, ezzel is tisztában vagyok, de motorikusan nem szeretném tuningolni, mert az mindig élettartam rövidüléssel jár.
Látom kérdező, te nem egy májerkedő idióta vagy, hanem tényleg ésszel mégy előre. :)
Egy szolid ültetés (mondjuk szerencsétlen kocsi azért így sem valami magas) meg egy nagyobb felni (13"helyett 14-es) egy 3 ajtós kivitelben még elég szép is tud lenni, ha igényesen van megcsinálva. Esetleg még egy kis lökhárító és küszöb alakítás se lenne csúnya. De olyan ormótlan nagy batári spoilereket, meg idióta pacsmagolt festést és a kerekekre spinnert nem szereltetnék fel mert elég röhejes lenne (persze ezeket nem is írtad hogy szeretnél). Ha a hang érdekében a kipufogóhoz nem nyúlsz hozzá tényleg szemkápráztató autót lehet belőle faragni. Arra azonban szerintem figyelj oda, hogy ne ültesd le agyig az autót, mert a jó magyar utakon egy ismeretlenebb terepen a sötétben simán belefuthatsz egy lövészárok méretű kátyúba, ami gallyra vághatja a tuningodat. Sok sikert hozzá. :)
Már 8 hónapja írtad.....de Én most olvastam.
Én már kaptam hideget, meleget.....és le se szarom:-)
Nem tudom hova, meddig jutottál.... Egy képet megoszthatnál.
De a 8 hónappal ezelőtti írásodra MA is ezt válaszolnám:
Ha külsőre szeretnél valamit, akkor elsőre is azt döntsd el, hogy NEKED és egyedül NEKED mi tetszik, hogy szeretnéd.
A linkelt képed mutatós, de ha nem fehér a kocsid, akkor nem biztos hogy ez, ilyen lesz a látvány. Így fehérben nekem is tetszik, de más színben már láttam párat és nekem nem jön be. Már azért se, mert ha körbenézel akkor 5 emberből 3-nak tuti így van megcsinálva.....
Nem mondom hogy rusnya, de nem jön be.
De ezek sem gyári lökösök!! Szerintem legalábbis.
Vagyis ha veszel GTI lököst az nem ilyen....ezen alul vannak még plusz spoilerek.
A lényeg!
Amit csinálsz, az a tiéd és vállalod és neked jó érzés benne ülni. Bárki-bármit mondhat, ne foglalkozz vele!!!!
Azért mert XY embernek nem tetszik, attól neked és még XX embernek bejöhet. ÉS??? Most másnak akarsz megfelelni, vagy Önmagadnak???
Nekem jelenleg így néz ki....
ÉS!
- nem vagyok elmebeteg,
- nem vagyok állat az utakon (csak 2 keréken motorral:-)
- nem a Fast & Fouriust nézem napi 3x
- nem hiszem hogy a 68LE az most 168 lett
- nem is vagyok 18 éves.....se 28.....mert bizony 38 vagyok, nős, 3 gyerekkel, de nekem EZT tetszik, ez a stílus
Szóval tedd azt amit szeretnél!!
Ha kapsz beszólásokat, negatív kritikákat? Azt viszont vállald!! És ne sértődj be rajta.
Egy lebegjen a szemed előtt! EZ A TIÉD!!! És neked így kell.
Sokan vannak akiknek csak a gyári holmik tetszenek. A gyári állapot. Náluk alapban is elmebeteg leszel!
Akik "tuningolnak"??? Nos.... Én 3 hónapja...vagyis már lassan 4 hónapja vettem a kocsit. Eddig ami "tuningot" láttam, olvastam az egymás majmolása volt főleg. És bizony kirekesztenek mindenki mást, aki nem az Ő csorda szellemüket követi!
SOK SIKERT, kitartást!!!
Ha elkezded a "tuningot" akkor sose lesz vége, mert minden nap mást találsz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!