Szeretnék vásárolni egy Kawasaki Er5 motort sokan ajánlják A2 jogsihoz, de? .
2002-2006 közöttieket néztem, de ami a lényeg, hogy ezek 50 lóerős motorok. Ami ugye bár 35kW túlszárnyalja. Robogó és simson után venném, nem kezdőként, de kezdő nagy-nagyobb motorként.
Sokan mondják, hogy suzuki gs500 vagy a kawasaki er5 között mennek a választások, melyik jobb stb.. nekem a kawasaki tetszett meg, de papír szerint ezt a motort én nem vezethetem. Még is egy csomóan vezetik A2-vel nyilván olyan papírokkal, amibe még belefér a motor.
Erre persze megoldás csupán annyi, hogy olyan motort kell nézzek aminek a forgalmijában 35 vagy alatti kW szerepel.
Azzal tisztában vagyok, hogy hamis papírokkal, biztosítási csalás, jogsi nélkül vezetés és egyéb rosszaságot követek el, azonban ez nem egy gsxr 1000 25 kW-os papírokkal.
A kérdésre rátérve: Rendőri igazoltatásnál fenn akadhat-e a rendőr szeme, hogy ez nem 35kW és bevizsgáltatásra behívja? Vagy ha balesetet szenvedek vele, bármilyen motorvizsgálat lenne, vagy csak a papírokat néznék?
Még egyszer hozzátenném, nem faszagyerekeskedni akarok, csak ez 1 vagy 2 kw "csalás" és csak az érdekel, hogy mennyire szemmel látható ez a kis kapu.
Semmiképp ne kockáztass. Elég orosz rulett, a haverom robogóval csinálta ugyan ezt, pár hónapig működött, aztán az egyik rendőr aki nem tök hülye észrevette, és több százezres bírság.
A gs 500 jó, sőt jobb választás a Kawasakinál, és pont belefér az A2 keretébe.
"A gs 500 jó, sőt jobb választás a Kawasakinál"
Miért is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!