Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bmw E30-ról vélemények mennyir...

Bmw E30-ról vélemények mennyire jó kocsi?

Figyelt kérdés
Fogyasztás,fenntarthatóság,megéri-e megvenni,mennyire drága hozzá az alkatrész?

2013. nov. 27. 20:56
 1/6 Szálab ***** válasza:
Fogyasztás ugyebár motortól függ elsősorban... Alkatrész van hozzá még bőven bontóban, meg utángyártott is, nem drággább a cucc hozzá, mint egy japánhoz. Állapottól függ, hogy megéri-e. Amit olcsón kapsz az valószínűleg lepusztult és macerás. Szét fog hullani alattad. Nekem tetszik, ültem E30-ban párszor. Kicsit retro véleményem szerint, de a tepsi az orrod előtt sokmindenért kárpótol, meg a futómű sem rossz. Ráadásul ha nincs leélve, akkor látod, hogy az utastér anyagait jó megfogni, mindennek meg van a helye, megkockáztatom némi masszivitást sugall és nem egy kopogós műanyag kollekcióban foglalsz helyet. Ha nem a max 300-ezres kategóriában gondolkodsz lehet jó választás.
2013. nov. 27. 21:11
 2/6 anonim ***** válasza:

Rohadt sokat fogyaszt.

Drága hozzá az alkatrész, mivel prémium kategória.

Mivel öreg és szinte mind szét van hajtva, nem elég fél évente egy olajcsere.

És ezt neked kell eldönteni, hogy megéri egy ilyen öreg benzinfalógépet fenntartani, mert őő miért is? Ezt nem tudom.. Ha józan lennél, vennél egy suzukit, vagy békalámpás toyotát.

2013. nov. 27. 21:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Utolsóval ne törődj. 3 éve hajtok egyet és nem drága az alkatrész, bekajál kb 9-10 litert, de az élmény, hogy az álomautómban vezethetek mindenért kárpótol.
2013. nov. 27. 22:12
 4/6 anonim ***** válasza:

A legnagyobb baj az E30-cal, hogy már drága. Az olcsók lelakottak, széthajtottak, vagy rohadnak mindenhol.

A fogyasztás? Erősen jobb láb függő. Értelmesen hajtva a 316i/318i elvan 8 literből, a nagyobb motorok meg... hát ez ilyen :)

2013. nov. 27. 22:20
 5/6 Szálab ***** válasza:
100%
2.-es! Prémium sosem volt, max erős közép kategória.
2013. nov. 27. 22:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Azért az E30 elég messze van attól amit a BMW ma képvisel, egy E30 inkább fapados sport szedán/kupé. Ami manapság már igencsak szét van bombázva, vagy nagyon drága, de én tuti nem vennék ilyet, egyszerűen túl régi, elavult nagyon, veteránnak meg még nem elég öreg, a 4 hengeresek meg lomhák is, mégis bekajálnak 8 litert, hétköznapi használatra tök értelmetlen autó, akkor már inkább egy E36, bár lassan kezdi az is felvenni ezt a pozíciót, amit az E30, hogy 2 felé van belőle, vagy ótvar kókány fos fillérekért, vagy gyönyörű méreg drágán.
2013. nov. 28. 01:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!