Új akkumulátor megvételekor mire kell/érdemes figyelni?
Pl lehet valahonnan tudni, hogy mikori gyártmány? Csak hogy ne olyat vegyen az ember, ami 2-3 éve a polcon hever.
Ezen kívül mit érdemes még figyelembe venni?
Miaz h ne vegyen nagyobbat ? He?
Figyelj h nehogy forditva legyen a +/- oldala, minosegit vegyel, sztem vehetsz nagyobbat, en 2 eve hasznalok joval nagyobbat...
"ha az energiaháztartás épp negatívban van: esős dugó, alapjáraton araszolás, fényszóró, ablaktörlő, páramentesítő, ventilátor, rádió megy..."
Szerintem ez a 15 évnél fiatalabb kocsiknál szinte elképzelhetetlen, hogy előforduljon. Sok helyen olvastam már és nem hagyott nyugodni, hogy mi az igazság.
Megpróbáltam olyan üzemállapotban a tesztet ami SOHA nem fordul elő a valóságban. Kezdésnek megmértem alapjáraton a töltőfeszültséget. A szokásos 14,00V.
Majd szépen lassan el kezdtem bekapcsolgatni a fogyasztókat. Reflektor, e. h. ködlámpák, fűtőventi 4-es fokozaton, h. ablakfűtés, zene, vészvillogó. 13,5V alá nem tudtam levinni akármit csináltam. Nyilván ilyenkor már nem marad sok minden az akksi töltésre. De negatívba semmiképpen nem fog átmenni a mérleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!