Először is, lenne egy 500.000 keret rá,HA összejön egy állami finanszirozású egyetem/fősuli. Plusz lenne majd 150-200 rugóm hozzá még nyáron,dolgozok. A kérdés az,hogy megbizható-e? Utána néztem. CSAK benzin jön szóba nálam.
Még mondjatok hasonló kaliberű autókat, ennyiért. 400-700ezer forint értékben. Köszi, irjatok minél többen!
(Az etalon: S40 2.0 benzin, jó állapot, sedan.) 18F
Én csak annyit tudok írni, hogy a Volvo egy remek autó, viszont az alkatrész nem olcsó mulatság.
2013. nov. 25. 22:53
2/17 anonim válasza:
A Volvo remek autó, bár az S40 már valahol Beneluxiában készül, ott már akadnak rozsda problémák a régebbi modelleknél. A legendákkal ellentétben az alkatrész nem drága hozzá. Az S40-ben talán a legeltaláltabb motor a 125 lovas 1.8 GDI.
2013. nov. 25. 23:12
3/17 anonim válasza:
Fiat bravo HGT
Honda civic
Toyota carina
2013. nov. 25. 23:35
4/17 anonim válasza:
Ugyanarra a padlólemezre építve, az ajánlott 1.8 GDI motorral: Mitsubishi Carisma. Nekem kívül-belül jobban tetszik, mint az S40, igaz lehet hogy nehezebb lesz jót találni belőle.
Viszont arra figyelj, hogy egy autót nem csak megvenni kell, akármilyen állapotban is veszed, kell rá költeni. Mivel tizenéves autóról beszélünk, az alap költségeken (bizotsítás, súlyadó, olajcsere, benzin) szervízelni is kell, ami ebben a korban (hiába jó autó az alap) éves szinten 100 ezeres nagyságrendű tétel is lehet. Itt egy kis kopás a futóművön, ott egy lyuk a kipufogón...
2013. nov. 25. 23:37
5/17 anonim válasza:
A családom kizárólag két márkát vesz: Toyota vagy Volvo. Volt tapasztalatom az S40-essel,nagyon jó autó, fogyasztása szuper, alkatrészek ritkák és drágán adják. Ja, és nézz utánna, hogy kik voltak az elozo tulajdonosai, mert egy ismerosom már megjárta. Belgiumból hozatta be, és furcsa szag volt bent az autóban, iszap lehetett. Szóval valahol már megmártózott a kocsi. Erre figyelj oda!
2013. nov. 25. 23:46
6/17 anonim válasza:
Én egy picit nagyobb autót fogok ajánlani mint avolvo s40-es!
Toyota carina 1.6 16V 117 Lóerős motorral városban is elvan 8 liter környékén.De ha a fogyasztás nem számít akkor a 2.0 benzines 126 /133 lóerős motorral vagy a 2.0 GTI carina 158 lóerős motorral bár szerintem az 1.6 117 lóerős bőven elég!
Nem tudom ti hol vásároltok, de hirtelen tudnék mondani vagy 6 Volvo bontót. Az összes nagy autóalkatrész kereskedőnél ( bárdi,unix,kauffer..) minden megvan a Volvokhoz. Nekem még olyan nem volt, hogy valamire is várni kelljen 1 napnál többet, pedig nekem nem a leggyakoribb S80-asom van. Az alkatrészt meg jó helyen kell venni és általában olcsóbb minden, mint a német prémium trióhoz.
2013. nov. 26. 00:09
8/17 anonim válasza:
Én SEAT párti vagyok de Volvot is jó autónak tartom jó választás a Volvo .
2013. nov. 26. 10:59
9/17 anonim válasza:
Jó autó nekem tetszik. Az alkatrész árak magasak ugyan, de nem a legmagasabbak. :) De azért arra is gondolj, hogy javítani kell majd, hisz tizenéves az autó! És ugye nem csak a benzinre kell költeni ám, ha hosszú életű kocsit akarsz! (ez csak egy jó tanács) :)
2013. nov. 26. 11:56
10/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Ha lesz rá keret,javítgatom mindíg. Egyenlőre csak terv,de mindent megteszek érte hogy meglegyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!