Hogyan kössek rá kötelező biztosítást?
Figyelt kérdés
Vettem egy gyerekbicikli méretű kismotort. Világítás, fékek, prizma, csengő minden van rajta. Egy pocket bike motorblokk van benne. Kifogástalan állapotú, mint a gyári. Egy internetes piactéren vettem, mert aki csinálta (10 éve) csak rakosgatta ide-oda. Jogosítványom, bukósisakom van, kötelezőt is kötnék rá, de nincs alvázszáma. Ilyenkor mit tudok csinálni?2013. nov. 25. 21:16
1/1 anonim válasza:
Hivatalosan sehogy. De ha mondjuk valahogy belekerülne egy szám, szerintem a világon senki nem firtatná, hogy ki és mikor ütötte bele... ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!