Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki RMX 50 vagy Derbi...

David9182 kérdése:

Suzuki RMX 50 vagy Derbi Senda 50? HELP!

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szerintetek melyiket lenne érdemesebb venni Suzuki RMX 50 vagy Derbi Senda 50?? Melyik megbízhatóbb? illetve alkatrész melyikhez hogy van és árban melyik a jobb?

Ha valakinek van valamelyikkel valami tapasztalata megoszthatná! Köszönöm!

2013. nov. 24. 13:56
 1/4 anonim válasza:
A Derbi, KIMCO és egyéb "kisebb" márkák állítólag folyamatosan vonulnak ki a Magyar forgalmazásból. Utóbbihoz pl. már semmilyen alkatrészt sem lehet kapni. Szerintem válaszd a népszerűbb, megbízhatóbb márkát, akkor is ha egy kicsit drágább!
2013. nov. 24. 18:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem, és alkatrészt a Suzuki RMX 50-hez hogy lehet kapni? Elég nehezen lehet beszerezni úgy tudom. Ha valaki tudna ebben segíteni azt megköszönném!
2013. nov. 24. 18:44
 3/4 anonim válasza:
Bármilyen Suzukit forgalmazó motoros szalonok megrendelik, meghozzák.(pl. Budaörsön) De, pl. olyan agro-bolt is szóba jöhet, ahol vmilyen Suzuki gépet árulnak.
2013. dec. 6. 16:49
 4/4 STSgarage válasza:
Semmi probléma a Derbi-vel, annyira nem kis gyártó cég az, főleg, ha a '90-es évek beli gépeiket nézzük. Alkatrész ellátása itthon is megfelelő és nem drága. Zárt power-nél nagyon keveset, ~2 litert eszik! Kategóriájában egyik legjobb endurónak mondható teljesítmény szempontjából is! Tavaly télen sokat mentem vele hóban-jégen, jól meglehet tartani, manőverezni csúszós úton is és kifejezetten tetszett, hogy hideg motorral is egy-két rúgásra indult egyből. Rossz tapasztalatom nincs róla... Az RMX-ről nem írok véleményt, mivel nem mentem még a típussal, de gondolkozom erősen egy Senda vásárlásán "bohóckodni"!
2013. dec. 16. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!