Honnan lehet chiptuninghoz eprom tartalmakat szerezni?
Olyat amit programozni kell égetővel vagy előre programozott?
Mert hobbielektronikai boltban ilyen eporamot lehet venni,talán még égetőt is ha tudod hogy mit kell rá felpakolni!
Nem mindenki elektro zseni, aki csiptuninggal foglalkozik, de akik nem kókányolnak, padon mérik az eredményt és GARANCIÁT adnak a munkájukra, azok azért nem nCore-ról húzzál le 180lovas PD programot :D
Egy másik érdekesség. Mi a garancia arra, hogy amit letöltesz az jó? Ha feltöltöd valamire és a motor összekulázza magát, akkor mi lesz ? :D Jobb esetben a sajátodat qrod szét. Ha másét, akkor mi lesz? Veszel neki egy új motort, hogy bocsi, rosszat töltöttem le ? :D
És miért írom ezt? Ezen most ne sértődj meg, de ha ezen az oldalon keresel egy ennyire specifikus autós iparághoz segítséget, akkor sok közöd nem lehet az egészhez. :/
Nem, nem úgy pottyantam ki. Sok mindent meg kellett tanulnom, sok mindenen át kellett esnem, de semminek nem vágtam a közepébe 0 ismerettel, főleg nem olyannak, amivel akár elég szép anyagi kárt is lehet csinálni.
Amit írtam nem rossz indulatúan írtam, de annyit azért feltételeztem, hogy ha komolyabban érdekel a dolog akkor már átnyálaztál pár elektro- és autótechnikai fórumot ( hazait és külföldit ) és azok után már több fogalommal rendelkezel az egészről, mint hogy pont ide egy ilyen kérdést kiírj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!